Промоция: Кобилкина иска 5 бона за среща на живо

23 Ноември 2022, 14:00


Сексоложката Наталия Кобилкина изненадана многобройните си последователи с празнична промоция на провеждащи се от години насам семинари. Намаления се отчитат във всяка една категория, а най-високата  сума е за жива среща с 38-годишната семейна терапевтка, пише „Галерия“.

Всеки, който желае да се възползва от услугите на Кобилкина, но със задължителното условие да я види на четири очи, може да ползва годишен абонамент към програмите, който включва редица уеб семинари, маратони, онлайн курсове и маратони на запис, както и допълнителни услуги. Цената е 4999 лв. Останалите предложения не включват срещи и запознанство, според мнозина това се дължи на скандалните разкрития по-рано тази година, че обучава млади дами да просят от непознати мъже.

Припомняме, че случката се разигра по родното Черноморие, където брюнетката имаше открит семинар. Единственото обяснение от нейна страна беше, че всеки има своите техники, а визираният метод е патентован в Лондон и се използва от хиляди хора с успех. За да покаже, че не става дума за измама, Кобилкина поясни, че я търсят клиенти от цял свят, включително  от Индия и Канада, една от последните срещи е събрала над 300 души.

"Не карам никой да идва на сила“, заяви по онова време сексоложката.

Покрай „черния петък“ или наближаващите празници отчита огромно намаление в цените, някои от които с близо 50%. Желаещите могат да се възползват от стандартен абонамент за 12 месеца, който е най-търсен. Става дума за 200 онлайн курсове и маратони на запис от 27 треньора общо на стойност 20 236 лв., които Наталия предлага за скромните 1999 лв., от цялостно намален пакет с първоначална цена 3500 лв. Месечният от 500 лв. е паднал на 300 лв., а специализираните, по определени теми, от 100 на 50 лв.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди седмица
0
Мошеничкаta пак изпълзя за лов на шарани.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДаВини
преди седмица
0
Това са украинците- нагли, арогантни, безчовечни. Украинките развалиха хиляди семейства и бизнеси , а мъжете тласкат света към ядрена война.Не ги гледайте , че са бели, руси и стройни , защото същността им е дивашка и лоша.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Заяц
преди седмица
0
Да яхне коня тая е пълна грешка на човечеството , много си вярва че някой ще даде сумати пари за да и слуша бръщолевиците.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди седмица
0
Да си завре кол в задника! Долна некадърница!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени