Пускат Емили Тротинетката от ареста, ще я съдят през септември

03 Май 2023, 12:03


"Емили излиза от ареста в първите дни на юни!", каза преди всички за "България Днес" бившият културист и участник във "Фермата" Тихомир-Мелиса Рангелов, който е най-близкият приятел на Емили Тротинетката. Тя, заедно с други двама "инфлуенсъри" - Чеченеца и Тошо Куката, бяха задържани след гавра с момче със специални потребности и още са в ареста.

Тихомир се шегува, че е най-подходящо неговото любимо блонди да бъде освободено на 1 юни, Деня на детето.
"Защото Емили е като дете", поясни Рангелов.

"По закон срокът на задържане в следствен арест, където в момента е Емили, е 2 месеца. Никой не може да я остави зад решетките след неговото изтичане", каза още ексатлетът.

Емили изгуби самообладание в съдебната зала
Емили изгуби самообладание в съдебната зала

Тихомир-Мелиса сподели, че двамата с другата най-близка приятелка на Емили - 30-годишната софиянка Елизабет, са на седмото небе от щастие. Припомняме, че бившият културист, Тротинетката и Елизабет заживяха под един покрив като "любовна триада" в обща квартира в столичния квартал "Стрелбище". Преди две седмици обаче Тихомир и Бети, както я наричат приятелите, се преместиха във Варна, в апартамент на бащата на ексатлета, тъй като хазаинът на софийската им квартира искал да продаде жилището.

Тихомир-Мелиса Рангелов и Елизабет са новото семейство на Тротинетката
Тихомир-Мелиса Рангелов и Елизабет са новото семейство на Тротинетката

"Ще отидем да си я приберем и идва при нас във Варна", обещават Тихомир и Елизабет.
"Емили сега се чувства много по-добре, след като разбра, че й остава само един месец в ареста. Друго е човек да знае нещо със сигурност, а не да тъне в неведение. Преди това тя беше много депресирана, ревеше, но като разбра хубавата новина, живна", разказва бившият културист.
Той сподели още, че последния път, когато се чули по телефона с Тротинетката, тя поискала да й занесат моливи, защото старите, с които рисувала досега в килията, се изхабили, а не й дали да внесе острилка.

"Искаше да й занесем карти, щяла да играе със съкилийниците си", допълни Тихомир-Мелиса Рангелов.
По думите му наблюдаващият прокурор по делото не е допуснал иска за съдебно-психиатрична експертиза на Емили. "Вероятно е било преценено, че тя трябва да си изтърпи пълния срок на наказанието в ареста", обяснява ексатлетът.

Не беше лошо, преди да се оплакват, участниците в гнусния клип да се замислят какво правят и до какво може да доведе това.
Колкото до същинското дело, Тихомир очаква то да започне не по-рано от септември заради лятната ваканция на магистратите. "Делото ще се проточи, няма да завърши по-рано от една година", смята най-близкият приятел на скандалната русокоска от Плевен.
Перспективите според него били обнадеждаващи за Тротинетката. "Служебната защитничка на Емили ще настоява за по-лека мярка - подписка. Според прокурора максималната присъда, която може да получи, е една година затвор. Като приспаднем двата месеца в следствения арест, тя ще бъде в най-лошия случай не повече от 10 месеца зад решетките", обобщава той.

"Ние ще се борим и срещу такова решение на съда. Когато тръгне делото, адвокатката на Емили ще подаде иск за съдебно-психиатрична експертиза, за взимане под внимание на нейния ТЕЛК, в който е вписана психиатрична диагноза", подчерта Тихомир.

Бившият културист разкри, че Петко Чеченеца щял да вдигне ръка за споразумение в съдебната зала.

"Чеченеца обаче има прясна присъда за грабеж от 2019 г. Ако на него му се размине, едва ли няма да се размине и на Емили, която е с чисто съдебно минало. И може би най-тежка присъда ще получи Тошо Куката", допуска Рангелов.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени