Пуст е палатът на Денкова и Стависки край морето! Фигуристите се изръсиха близо 1 милион лева за него (СНИМКИ)

https://hotarena.net/lubopitno/pust-e-palatat-na-denkova-i-staviski-krai-moreto-figuristite-se-izrasiha-blizo-1-milion-leva-za-nego HotArena.net
Пуст е палатът на Денкова и Стависки край морето! Фигуристите се изръсиха близо 1 милион лева за него (СНИМКИ)

Огромната триетажна къща на световните шампиони по фигурно пързаляне Албена Денкова и Максим Стависки пустее. Палатът бе вдигнат преди три години на самия бряг на морето в Царево, но оттогава е необитаем. Говори се, че построен за близо 1 милион лева.

 

В момента Албена и Максим живеят в Русия заедно със сина им Даниел. „Синът ми обожава Царево“, признава самата Албена.

 

Именно от семейната къща тръгва мъжът й Максим Стависки през август 2007 година, когато след употреба на алкохол причинява тежка катастрофа с 1 жертва и 1 момиче, което остава в будна кома и до днес.

 

През 2017 година Денкова и Стависки решават да инвестират в построяването на нова луксозна къща, а за целта се сдобиват с много апетитен парцел, точно над морето.

 

В близост е разположена и къщата на естрадната прима Йорданка Христова. Съседи разказаха, че в палатът на шампионите по фигурно пързаляне никога не е бил обитаем и пустее вече трето лято. В момента изглежда призрачно. Просторната бяла къща е на три етажа, вече има завършен вид, но не е обзаведена, пише „България Днес“. Вътре се виждат голите стаи, а в някои от тях дори още има строителни стълби. Край имението дори вече е буренясало.

 

Говори се, че фигуристите са имали проблеми с брака си и отношенията им са обтегнати. Факт е, че триетажният палат дори не се отдава под наем. Комшиите предполагат, че имението вече е пуснато за продажба.

3 Коментара

!

преди 3 години

Къщата пустее, защото е прокълната. Прокълната е, защото е строена с кървавите пари на убиеца Максим Стависки.

Коментирай

Дидо

преди 3 години

Стависки ще си носи греха за катострофата цял живот, но не сте прави, че парите, с които е направена къщата са кървави пари! Все пак професионално всеки знае кой е.

Коментирай

!!!!

преди 3 години

Разбира се, че всеки знае кой е Максим Стависки. И всички ще помнят кой е той. Особено близките на убитите от него.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.