Рачков харесва сватбата на Мария Игнатова (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/rachkov-haresva-svatbata-na-mariia-ignatova HotArena.net
Рачков харесва сватбата на Мария Игнатова (Снимки)

Навръх 42-рия си рожден ден телевизионната водеща Мария Игнатова се омъжи за Ивайло Нойзи Цветков на скромна церемония в манастира в софийското село Житен, научи HotArena.

Нойзи предложил брак на Мария преди няколко месеца. Младоженците се венчаха само пред най-близките и решиха да не правят пищна сватба. Макар колегите от „Господарите“ да коментират, че нещата в отношенията на Мария и Нойзи  се развиват доста бързо, всички от известната фамилия Халваджиян побързаха да ги поздравят.

Към честитките се включиха Миро, Ромина Андонова, Албена Михова, Сантра и Наталия Симеонова. Дори бившата половинка на Мария, Димитър Рачков си позволи да хареса сватбените й снимки в социалните мрежи. Коментарите и пожеланията към младоженците актьорът предпочете да предаде лично, писа „България Днес“.

42-годишната Мария се омъжва за втори път. От първия брак със собственика на чалготеки Петко Димитров тя има син. А Нойзи има 12-годишна дъщеря от бившата си жена.

4 Коментара

......па

преди 2 години

Омъжила се е ако е склучила граждански брак.Така само се е венчала което си е само показност и няма административна тежест.

Коментирай

Тото

преди 2 години

А този "нойзи" колко бавно говори не е истина. Тръгва да каже нещо казва 2 -3 думи който е прочел и разучавал със седмици за да изненада аудиторията и ... не довършва изречението!? Слушах го малко и ... смених канала !

Коментирай

Мhhh

преди 2 години

В България не може да се сключи само църковен брак, защото не се възприема като официален от държавата. Винаги трябва да се сключи и граждански. В момента църковната церемония може да е преди или след гражданската, но в никакъв случай единственатa. Така, че едва ли е само венчавка. FYI

Коментирай

НОНИ

преди 2 години

Всеки им своето право на щастие.Да им е честито!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.