Рачков обиди Гала в ефир

https://hotarena.net/lubopitno/rachkov-obidi-gala-v-efir HotArena.net
Рачков обиди Гала в ефир

Димитър Рачков, който бе един от първите гости в новия сезон на „На кафе“, настъпи Гала. Той нарече 50-годишната блондинка „вечната Амбър“ и тя си смени физиономията, пише България Днес.

Топкомикът веднага уточни, че това е шега и той искал да направи комплимент на своята колежка. Спорно е доколко това е оправдание, защото героинята от едноименния роман на Уинзор е амбициозна метреса, изкачила се високо в социалната йерархия благодарение на своята визия и любовните си връзки.  

Рачков реши да заглади оскърблението си със съвета на Дарин Ангелов и всички мъже в екипа на предаването „да се държат по-добре“ с Гала.

6 Коментара

хахахаха

преди 1 година

Под формата на шега,истината звучи по-малко болезнено,нали.А Гала да не се прави на обидена и ущипана.

Коментирай

Рачков, а и повечето артисти, не са образовани хора и той едва ли е на ясно с романа

преди 1 година

Едва сега , на 40 години, ми става ясно защо съм чувала да се твърди, че актриса / акттьр не е добра професия и например на бащата на Стоянка Мутафова не му е било приятно дъщеря ми да става актриса. Те , с много малки изключения , знаят своите текстове на изуст ,но нищо повече ,а самочувствието им пречи да забележат пропуските в образованието си , а често и огромните дефицити във възпитанието . Най-добър пример е Дарин Георгиев при Гала, Митко Рачков , всички млади актриси без изключение . Нивото на хората е доста посредствено , капацитетът - сведен до раздуто самочувствие ,въпреки непростими слабости в общата култура,началното възпитание, средното образование . Нека са известни и богати- аз български актьори не поздравявам даже с кимане….

Коментирай

Хълк

преди 1 година

Дреме ми на дедовия, не мога да ги понасям и двамата, високомерни, лицемерни, комплексари!

Коментирай

Бай Минас

преди 1 година

Чукукдур! :)

Коментирай

to zatova mladite ne gledame televizia , zashtoto tam sa samo babi i dqdovci

преди 1 година

скоро сигурно ще изчезне телевизията като услуга

Коментирай

Кичка

преди 1 година

да много са интересни пуберските идиотщини в интернет на т.нар. инфлуенсъри и подобни детски програми...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.