Радослав Узунов влюбен в певицата Лина (ВИДЕО)

https://hotarena.net/lubopitno/radoslav-uzunov-vliuben-v-pevicata-lina HotArena.net
Радослав Узунов влюбен в певицата Лина (ВИДЕО)

Най-новата светска клюка забърка поп-фолк певицата Лина с младия й колега Радослав Узунов в любовна афера. От няколко дни колаборацията им озаглавена “Въздухът ти спира” се върти в ефира на телевизия “Планета” и в онлайн канала на медията и предизвиква истински фурор.

Това е вторият съвместен проект на Неделина и Радослав, който е фючъринг в проекта на звездата. Красивата миска създаде свой лейбъл за млади изпълнители  LM Production (Lina Music Production), а младият Радослав е първият изпълнител в компанията на амбициозната мацка.

Слуховете носят, че младокът бил влюбен и буквално обсебен от сексапилната си шефка. Близки на звездата споделят, че Узунов губел ума и дума щом попаднел в компанията на красавицата. Това ясно личи и от кадрите в клипа към „Въздухът ти спира“ - скрити погледи, искри в очите му.

Текстът на песента е дело на Неделина Цанева  - Лина и сякаш илюстрира чувствата на влюбения в нея младок .

Дали Лина ще отговори на чувствата на колегата си, или няма да иска да смесва служебните си отношения с лични, предстои да разберем.



От скорошните сторита на горещата Лина в Инстаграм става ясно, че певицата често посещава офиса на „Пайнер“. Феновете й подозират, че не е изключено скоро любимката им да стане част от музикалния гигант, имайки предвид, че парчето „Въздухът ти спира“ се завъртя именно в ефира на телевизията.

9 Коментара

Кево

преди 1 година

Кога пошла платена статия написана във изблик на мозъчна пръдня се получава тази “важна “ новина. Иначе Лина всички я знаем , някои и по-подробно дори .

Коментирай

Тина

преди 1 година

Кево, малка пишка, мълчи! И пари нямаш.

Коментирай

Кево

преди 1 година

Тина -тя,той или то си ,все тая . Ще ми се да ти седна на лицето и да ти пръдна в устата. Аман ниско платени патешки устни

Коментирай

Мексикото

преди 1 година

Ха Линчето , всички знаят как пчеличките скачат от цвете на цвете да събират ……. . Иначе Дилена беше права за теб :)

Коментирай

баста на чалгата

преди 1 година

Нито ги знам тези маймунЯци,нито ме интересуват.

Коментирай

Тина

преди 1 година

Ми който не може да е.е и няма с какво, с това се занимава - пърдене в усти и др. дейности присъщи на гладен беден и импотентен селяк, който мре от завист и злоба.

Коментирай

Кево

преди 1 година

ми щи се из.ера тогава!

Коментирай

Кево

преди 1 година

Викаш гладен и беден -голЕма обида. Тина, Лина и Сие, фалшиви джуки, вежди , нянки и фалшиво известни и богати . Има нещо истинско все пак -онова парче мръвка между краката й , ама там акаъл не вирее.

Коментирай

Лина

преди 1 година

но имам пари!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.