Радост Драганова няма спирка! Зарязва Ники Николов заради банкер (Скандални подробности)

https://hotarena.net/laifstail/radost-draganova-niama-spirka-zariazva-niki-nikolov-zaradi-banker HotArena.net
Радост Драганова няма спирка! Зарязва Ники Николов заради банкер (Скандални подробности)
Радост Драганова се оказа истинска хитруша и поредната й постъпка го доказва за пореден път, узна HotArena.


Тв водещата е решена в най-скоро време да сложи край на брака си с мастития продуцент Ники Николов. А за да вземеш такова решение, 100% трябва преди това да си хванал доста по-голяма риба. И е точно така!


Най-сочнаата клюка гласи, че Радост отскоро топли леглото на финансиста Иво Георгиев. Той стана популярен с това, че навремето фалира „Елитбанк”. Сега обаче е ударил джакпота с Драганова, която явно е влюбена до уши. В самия него или в парите му, това вече е друг въпрос!


В последните години Георгиев тотално се бе скрил от медийния шум. Той се е славел със солидни позиции през комунизма, а в мутренските години става шеф на банката, за която се знае, че изпира парите на СИК. След скоростния фалит на финансовата институция, любовникът на Радост е обвинен в длъжностно присвояване на близо 10 млн.лева. А според друг доклад, в чужбина са изнесени повече от 150 милиона!


Както се досещате, крупната сума така и не е намерена, разследването се потулва, а Георгиев набързо става милионер. През 2003г. парите носят неприятности на финансита и той бива зверски пребит. Към този момент обаче се стреми да лъска имидж и явно Радост ще стане част от тази кампания, пише \"Уикенд\".


Красивата водеща може да е с цели 18 години по-млада от новия си любовник, но това явно не е никаква пречека. Сега се повтаря същия сценарий, както от преди няколко години. Тогава частни детективи, наети от първия й съпруг,я разобличиха в изневяра с Ники Николов. Сега, когато тя му се води законна съпруга, подобни способи няма да се необходими, защото сама ще направи първата крачка към развода.

8 Коментара

gasi

преди 7 години

Много евтина жена щом и с дядовците ляга за пари. Гнус.

Коментирай

Ха!

преди 7 години

Прочети пак статията, виж за какви суми се говори вътре и после говори за "евтина".

Коментирай

ujas

преди 7 години

е много е гнусно, в днешно време почти не останах жени, които да не се влюбват според парите.

Коментирай

дабеда

преди 7 години

Не го знам този банкер, но ако има толкова пари, за колкото се говори едва ли в тази ще се огледа. 20 годишни жадни за пари колко искаш.

Коментирай

ра

преди 7 години

Тази грозница години трови от екрана хили се и цвили като психично болна но упорито се тика неприятна лелка

Коментирай

maika

преди 7 години

Горката Бела. На тази трябва да й се отнемат всякакви родителски права.

Коментирай

гррррр

преди 7 години

ужасно дразнеща и противна жена

Коментирай

PAUL BUNCH

преди 5 години

ПО ВЕРНО Е ОБРАТНОТО! РАДОСТ ТЪЖНО ОРЕВА ПОРТАТА НА НИКИ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.