Рапърът Наско Колев се самобичува: Бях ударил дъното

03 Юли 2023, 14:00


Аз съм слабак, разкрива публично тъмните си черти младият певец, но мълчи за Лидия

Унищожителна изповед направи тези дни в инстаграм рапърът Атанас Колев, пие България Днес. Шокиращото харакири на пръв поглед не е продиктувано от реално събитие, което да принуди рапъра да разголи и най-тъмните черти на своя характер. В самобичуването си Колев не обелва и дума за скандалие с гаджето си – фолк певицата Лидия.

„Хора в моята позиция, хора, които спират да дават, те биват забравени, биват лишавани от силната любов. Остава само далечно ехо. А ето ви вас. Обичащи, даващи на недаващия“, обръща се очевидно към своята публика певецът.

Колев, който влезе в последния предстоящ сезон на „Игри на волята“, изненадващо посочва най-слабите си места. Вместо да изтъкне какъв супермен е, което е напълно подходящ подход за участник в екстремно реалити, рапърът едва ли не бърше сълзите си и се вайка какъв слабак е всъщност.

„Вие давате на един Наско, който е ниско долу, изчезнал, тъжен, неуверен, лутащ се, жалък, твърде дълго време твърде слаб…“, посипва главата си с пепел варненецът.

Бившият на Лидия не спира дотук. Като курдисан, той продължава плачливото си излияние, което се разминава тотално със стратегиите за победа на останалите участници в шоуто.

„Аз съм самозатрупващ се в кал и тиня, самоунищожаващ се и потъпкващ всичко хубаво, добро и потенциално хубаво и добро, което му се поднася. Едва намиращ смелост и смисъл да отиде на участие дори“, къса ризата на гърдите си изпълнителят.

„Не съм способен да изразя благодарността си, която сърцето ми иска да изкрещи. Без вас Наско отдавна нямаше да го има“, обръща палачинката рапърът.

Според запознати и негови колеги Атанас Колев изобщо не се чувствал като ударил дъното, а изцепките му целели да разчувстват аудиторията му. Това е трик, който може да се определи като емоционално изнудване, прикрита самореклама, маскирана като автоохулване, категорични са дори и някои негови фенове.                       
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
въй
преди 3 месеца
0
маняк, опай малко тоз джиълект кът говориш, чи много ти личи от де си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ама изплувал ли си….
преди 3 месеца
-1
Общо взето тва с рапирането не е докарал никой до добър край….ако те завлачи течението на тоя живот, дупе да ти е яко!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Къв е тоя
преди 3 месеца
0
Къв е тоя ся? Гинеколог ли...певец ли...или просто един дрогиран агресивен тъпунгер?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ами.......
преди 3 месеца
0
Наско,обръщаш се към себе си,до тук добре,защото и това е проява на сила като начало.Но имаш нужда от квалифицирана помощ докато е време. Виж към какво си посегнал или на кого си посегнал и защо.Вижда се рязката промяна в теб и то забежка към тъмната страна.Момче, вземи спешен завой,обърни се за съвет,приеми любов и потърси истинските си приятели. Не затъвай.......имаш време.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени