Разкриха двоен агент във „Фермата“

15 Септември 2023, 05:50


Двоен агент вършее из „Фермата“ и обърква плановете на риалити героите. Според участниците, шпионин №1 е бъбривата Иванка. Въпреки че е част от „Канатица“, тя поддържа подозрително топли отношения с конкурентния отбор „Елбетица“.

 

Всеки ден „агент“ Иванка виси на оградата, която разделя двата тима. Подпряна на гредата, тя събира информация от „врага“ и му споделя свои тайни. Поведението й обаче не остава незабелязано. „Мислех, че Иванка просто иска си комуникира с хората отсреща. Но сега ми просветна - през цялото време тя е с противниковия отбор и е троянския кон за нас. Изкарва много време на оградата, планира си ходовете, пробва при всеки. А когато й бъде подадена ръка, захапва до лакътя“, коментира Иван от „Канатица“.

 

Според други съотборници на Иванка, тя съзнателно бяга от битките. „Не съм дошла да се скатавам, просто давам шанс на останалите да изпъкнат“, твърди в своя защита операторката в кол център. В едно от последните изпитания за логика и визуална памет блондинката беше капитан на „Канатица“, но провали отбора си. В резултат, тимът ще продължи да живее в лошите битови условия на „ада“, а „Елбетица“ ще се радва на изобилие в „рая“.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени