Репортерката на Кобрата била ВИП компаньонка! Джени Сушито врътка боксьори и рапъри в Лас Вегас срещу 5 000 долара на вечер

https://hotarena.net/laifstail/reporterkata-na-kobrata-bila-vip-kompanionka-djeni-sushito-vratka-boksiori-i-rapari-v-las-vegas-sreshtu-5-000-dolara-na-vecher HotArena.net
Репортерката на Кобрата била ВИП компаньонка! Джени Сушито врътка боксьори и рапъри в Лас Вегас срещу 5 000 долара на вечер

Репортерката Джени Суши, с която боксьорът ни Кубрат Пулев се забърка в скандал, се оказала високоплатена дама на повикване и под прикритие, узна HotArena.

 

 

Това разкри пред „Уикенд” източник от антуража на Кобрата. В неделя вечер, след победата си над румънеца Богдан Дину в Лас Вегас, Пулев награби да целува цицорестата госпожица от „Вегас Спортс Дейли”, която тъкмо взимаше интервю от него. Американците възприеха това голяма простащина и сексуален тормоз. Но се оказа, че и разгърдената Джени въобще не е цвете за мирисане, писа „Уикенд“.

 

 

Стана ясно, че Джени Суши направо си го е търсила, след като се умилквала около Кубрат Пулев не само преди и след боксовата вечер, когато двамата пирували на една маса с останалите от екипа на Кобрата, но и на самия ринг. Силиконовата репортерка интервюира българина съвсем разголена отпред, а циците й едва не изхвръкнаха от огромното деколте. Българските зрители имаха чувството, че срещу Пулев стои някоя нашенска чалгарка от софийските бордеи.

 

 

Джени обичала да поляга гола на масата, а нерядко след това и в кревата на някой баровец. Но не безплатно, а срещу тарифа от 5000 долара на вечер. Падала си по рапъри и боксьори, с каквито е пълно в Лас Вегас. Затова нищо чудно, че  се усука така около Кобрата и дори опипваше доста безсрамно тялото му, докато се снимаха заедно. 

 

 

Самият Пулев призна, че е много близък с Джейни Суши. И затова налетял да я целува „като приятел”. Само че целувката не беше точно приятелска, ами от най-сочните – уста в уста. Кобрата добави, че по-късно вечерта след мача двамата са били заедно в компанията. Без обаче да уточни как точно е завършило всичко. 

 

11 Коментара

НиЗЛо

преди 5 години

Абе Кубрат да не и отказал и сега е решила отмъщение “ сейсуален тормоз”

Коментирай

кати

преди 5 години

Е как да е завършило всичко..........те си знаят!В случая най-засегната трябва да е Андреа,ама тя го оправдава........все тая,голяма работа ,че я целунал.........а и тя като се дърпаше ли дърпаше ,ахаххаха!Кобрата май не е знаел какво представлява госпожица Суши,защо точно на нея да налети,странно........ахахха

Коментирай

Desi

преди 5 години

Ами така е, като са такива балами българите. Сега ще го осъди и ошушка яко, даже и кариерата му може да отиде на кино. Тая Джени може да е най-голямата тутурутка, но Кобрата яко си вкара автогол. За разлика от България, в другите развити държави, жените са си хиени.

Коментирай

Хи

преди 5 години

Тея са царе на лицеметието - американците.Усмихват ти се и зад гърба плюят.Той, че можеше да се въздържи е така, но тя нямаше никаква реакция- нито учудване, нито недовоство.Както е ухилена даже го е очаквала според мен.

Коментирай

Мария Дакова (Black Sabbath)

преди 5 години

Подла курва.

Коментирай

Жечо

преди 5 години

Доста си е гнусничка някакъв мелез с краставичнс глава

Коментирай

Hm

преди 5 години

Цял ден защитавам Пулев в световните медии , които пишат за него, заболяха ме пръстите. Знаещите английски идете и ударете едно рамо и там.

Коментирай

преди 5 години

Коментирай

преди 5 години

Коментирай

123

преди 5 години

По скоро нашите момчета са забравили да и платят ,или изобщо не са предполагали ,че таква грозотия го прави за пари.Ядосана,че цяла вечер се е чекнала и раздавала по тоалетните фор фрее,решила да ги осъди ,понеже и са я снимали и се е усетила,че само се гаврят с нея.

Коментирай

kapa

преди 4 години

...i s kriva usta.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.