Ревност провалила годежа на Глория

https://hotarena.net/laifstail/revnost-provalila-godeja-na-gloriia HotArena.net
Ревност провалила годежа на Глория

Ревност е причината фолк певицата Глория да скъса с годеника си, пловдивския бизнесмен Йордан Джермански,  научи HotArena.

Топ изпълнителката вече е върнала пръстена, който на Коледа й подари влюбеният мъж, и е развалила годежа. Според близки това се е случило преди малко повече от два месеца. \"Все попадам на ревниви мъже. Не знам, това може би е карма някаква, но ме преследва постоянно\", смята изпълнителката.

Още преди обявяването на социалната изолация Глория Йордан имали търкания. Причина за финала на взаимоотношенията им е разпра за кариерата на изпълнителката. Ревнивецът задържал певицата да спре с музиката и да слезе от сцената. Думи, които никак не се понрави ли на Глория и тя взела решението, че ще се откаже не от песента и публиката си, а от мъжа до себе си, който поставя подобни ултиматуми. 

От сторитата на певицата в интернет става ясно, че в момента тя се отдава на морска почивка, а преди няколко дни публикува и сует с  дъщеря си Симона -\"Няма кой да ме спре\", който  текст на песен звучи многозначително предвид новата ситуация около личния живот на Глория.

Примата на фолка е преследвана от ревност и завист, откакто самата откакто се помни. На 16 години среща мъжа, който я прави жена. Той бил безкрайно ревнив и се опитвал да я третира като собственост. В пристъп на ревност й посегнал и избил един от зъбите й. Това било моментът, в който си тръгнала от него. Първата истинска любов на Глория също била белязана от ревност.

Със сегашното си гадже Йордан Джермански певицата се запознава преди години, но той бил женен и тя не иска да разваля семейството му. След развода на бизнесмена двамата стават двойка. Джермански планираше да сключи брак с Глория в Гърция, където притежава имот. Засега всичко е на стоп-кадър както се изразяват близки на певицата, пише „България Днес”.

10 Коментара

баста на чалгата

преди 3 години

Пуснах една сълза за чалгарската "драма".

Коментирай

Мартин

преди 3 години

Мъка, мъка, голяма мъка!

Коментирай

Виви

преди 3 години

Много се извинявам и не искам да прозвучи като хейт но тази певица мисля че от доста години не се е качвала на сцена камо ли да има нова песен.Не смятам че това е реалната причина

Коментирай

Стели

преди 3 години

Господинът не го знаем, но мадам Гло е много глезена и високомерна, което е вероятната причина никой да не се задържи при нея!

Коментирай

Мхм

преди 3 години

Я разкажете как Бричката еба Златка

Коментирай

.....

преди 3 години

Господинът разведен с 4 деца,бивша любовница Ирен Онтева,пишман кандидат кмет на Пловдив от различни политически формации...и т.н.Бройкаджия,редува "моделка",чалгарка и нататък.

Коментирай

Тити

преди 3 години

Омръзнала му е, завъртяла се е по хубава и тази сега се оправдава

Коментирай

....

преди 3 години

по-хубава ...се пише с тире.

Коментирай

selest

преди 3 години

Разведен с 4 деца?! Тази не е добре да се хваща с мъж с толкова емоционален багаж и детска градина на главата! Ужас просто.... То не че каквато е надменна и високомерна има избор от мъже де....

Коментирай

Майка ти

преди 3 години

Има две деца ! Дъщера на 25 и син на 13 Какви глупости говорите

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.