Резил: Сватба No. 2 на Благой в хотела на тъста и на негови разноски

https://hotarena.net/laifstail/rezil-svatba-no-2-na-blagoi-v-hotela-na-tasta-i-na-negovi-raznoski HotArena.net
Резил: Сватба No. 2 на Благой в хотела на тъста и на негови разноски

Днес е втората сватба в живота на футболиста Благой Георгиев, станал по- известен с любовните си похождения, отколкото с кариерата си.

По информация на „Телеграф“,  събитието ще е във Велинград, където бащата на булката стопанисва хотел. Бизнесменът е затворил целия комплект за венчавката на щерка си Полина и Благо. Именно родителите са тези, които ще платят масрафа около венчавката, а след това и партито, твърдят запознати. Майката и таткото на Благо също са се включили с равен дял, за да не се срамят пред сватовете. Самият Благо обаче няма проблем с това да е на чужда издръжка.  Още не е ясно дали ще има и църковен брак, или предвид слабия ангел на Георгиев и факта, че създава семейство за четвърти път, ще се въздържат от клетви пред Бога.

Към момента, Георгиев има четири деца и три неуспешни опита за семейство,  като брак имаше само с богатата татарка Есмер. След като сложи край на брака си красавицата, бащата на Омерова го изгони позорно, като не му даде да си вземе дрехите. Освен това Благой не е виждал сина си от Есмер повече от 4 години.

18 Коментара

хаха

преди 1 година

Е той нали затова се жени- за да се докопа до мангизите на тъста.Ако жената няма толкова пари, няма да се сети да се ожени ,но ако има веднага търчи за сватба.Ето с тази новата мангалка и преди с Есмер.Гледа си интереса човека, все пак пари трябват.А тези милите колко са глупави не е истина.Да вземат да му плащат и издръжките на стоте деца, че мангала само опложда, а после някой друг трябва да се оправя с последствията.

Коментирай

Пенчо Кубадински

преди 1 година

Уникално нашарен тъп малоумник. Тия дето са с него малоумници на квадрат

Коментирай

Mоника

преди 1 година

Жалък тип....

Коментирай

Jennie

преди 1 година

Нека опложда, нека се раждат българчета!

Коментирай

Хаха

преди 1 година

Въпросната Полина е много,много по-хубава от Златка,но как е възможно януари да е със Златка на Малдивите,а юни да се жени за друга,този е ненормален,а новата не знам как му се е вързала,къде и е акъла

Коментирай

Къде са родителите????

преди 1 година

Ако все още има глупави момичета, аз питам Къде са родителите им???? Спят ли? Блеят ли?? Тея па сватба ще му вдигат на тоя дърт козел!!!! Народът спи!!!! Затъпяха хората!!!! Еййй!!!! Аз ако съм и родител на тая дрисла, такъв бой ще и хвърля!!! Тея сватба и вдигат!!!! Ще и плеснат два шамара да се освести!!! Ще реве седмица, месец-два, па ще спре!! А така с тоя и ако му роди сега едно дете, та 100% обричане за цял живот!!! Ма, как няма кой и него да му отпере един по-дебел в черния гъз, та да спре да се занимава с момичета и да си седне на разпрания гъз….!!!

Коментирай

Стига сравнения

преди 1 година

Престанете да пишете коя е по-хубава!!! Всичките му жени са хубави! Проблемът е, не коя е по- и най-, а, че тоя дебил хич и не му дреме и реално той е мазният, дебел плужек, търсещ изгодата и сметката! Хич не му дреме коя е хубава, руса, черна и т.н. !!!! До една красиви, а от него чеп за зеле не става!!!!! Ще дойде и Видов ден!! Ще му гледаме сеира и на него! Всеки си намира майстора!!! И той ще го намери неговия майстор!!!! Всичко има край!!! Знам със сигурност, обаче, че тази няма да му е последната!!! Много е неопитна и млада за този нерез!!!

Коментирай

4

преди 1 година

Той се е оженил още март месец мисля, а сега правят тържеството.Представяте ли си за какъв боклук става въпрос, сигурно е имал връзка с тази Полина и отива на Малдивите със Златка и се чука със Златка там, а тази новата седи и го чака.И с нея се чука зад гърба на Златка.После сигурно е решил, че тая Полина е по-добра партия защото е богата и окончателно е зарязал Златка и се е оженил.Това ако не е мега боклук парцалив не знам кое е.А тази Полина не ми се вижда хубава на мен, вече има снимки от сватбата- черна, гледа едно злобно и надменно ,а този до нея се хили като насран, доволен от поредната си тъпотия.Но то е ясно ,че и на нея ще и изневери, семейството и са луди да го допуснат до тях!

Коментирай

биби

преди 1 година

Тази е голяма и пълнолетна и сама може да си взима решенията.По-скоро ако бяха в час родителите и нямаше да я финансират и да правят сватби, а щяха да ги кажат ами ходи си троши главата и нека тоя да те издържа.Да видим дали изобщо щеше да се жени за нея.Но кой ги знае и те какви са селяндури и този им се вижда голямата работа- футболист, бил е богат преди, много набожен уж.Кой знае как се прави на света вода ненапита пред тях и те му вярват.Но рано или късно и те ще му набият шутовете.Както се вижда тоя мазен боклук с никоя не се задържа заради кофти характера си, едва ли и сега ще стане.Да не говорим че няма как да градиш щастие на гърба на толкова жени и деца дето си наранил и разочаровал!

Коментирай

До 4

преди 1 година

Къде са снимките от сватбата да ги видим и ние?

Коментирай

Алиса

преди 1 година

Да са живи и здрави и щастливи!

Коментирай

4

преди 1 година

в сайта lupa.bg

Коментирай

Видяхте ли ги?

преди 1 година

Хора, видяхте ли снимките и краткото видео от сватбата в интернет…??? Това е момиче на 26…??!!! Тя прилича на годините на Благой! Огромна глава, все едно не от това тяло, 5 тона екстеншъни, 10 пласта грим, орлови нокти, огромни джуки, изкуствени цици…!!!!! Гледа или злобно, или се хили неадекватно..!!!! Благой като дърт циганин, изключително клоунски облечен, с изкуствените зъбки и налензен като тиква!, с червено и потно лице…Личи му от 5000000 км., че не я обича, обзалагам се! То се усеща! Тя го гледа в очите на всяка снимка, той сякаш през нея гледа, уж се хили, но то си личи!!!

Коментирай

Без думи направо!

преди 1 година

Видях ги! Трагедия…. Джизъса гледа като напушен и пиян циганин. Жена му ми прилича, на злата Медуза от “ Малката русалка”, когато накрая и взима гласа и се преобразява на чернокоса девойка, но в очите и проблясва зъл пламък! Все едно са рисували, гледайми от жената на Благой! Има сякаш злина в погледа това момиче.

Коментирай

Златка

преди 1 година

Златке, спри да изливаш хейт във форуми. Това няма да промени нещата.

Коментирай

Хаха

преди 1 година

Жена му защо гледа толко злобно? И ква е тая огромна глава бе? Хахаа ебати цирка… А Благо е пиян на куче..хахаа то не е лесно през 4-5 години да се жениш, през 1-2 да ти се раждат деца. Той явно не може да си го вади навреме, а курвите тъпи, отварят краката.. хахахаа

Коментирай

Радо

преди 1 година

Тази е откачила да си татуира името на тоз гъз.Татуирала“Благой”след една година може да добави”Благой е тъпак”.Ако иска да изглежда още по готено може да добави е голям тъпак.

Коментирай

az

преди 1 година

само 25 годишна може да се върже на такъв женкар....Благой виждайки малко по-дълги крака и вече мисли за сватба...няма такъв идиот -повърхностен......и понеже няма красива жена, която да му върже и номерът е каквото поддаде до когато поддаде.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.