Ричард бръмчи с мъже с „меки китки“! Богаташи от левия фронт го „подпират“ финансово

2516
28 Септември 2018, 16:00


Фитнес инструкторът Ричард Величков го раздава голям мачо в къщата на „ВИП Брадър” на фона на Валентин Кулагин и Константин Трендафилов, но всъщност дължи успеха си на богати „меки китки“, узна HotArena.

 

 

Уикенд” пише, че мъжагата с плочките е муза на мнозина гейове, на които дължи и титлата си от конкурса „Мистър София”.

 

 

След като се окичи с лентата, стана ясно, че Величков е цакал 3000 лева за първото място. Наши хора не само потвърдиха съмненията, че титлата е уредена, но добавиха и пикантна подробност – не Ричард, а бизнесмен на средна възраст, е извадил солидната сума. Апропо, самия организатор на конкурса бил виден столичен гей, макар да не успял да се облажи с инструктора.

 

 

Величков започнал да вдъхновява платежоспособни господа още като дошъл в София преди няколко години. Повечето му клиенти са именно хомосексуални, а сред защитниците му във „ВИП Брадър” преди дни цъфна и гримьора Цецо Андреев, за когото едва ли е нужно да уточняваме каквото и да било.

 

 

Не знам дали Ричи спи с мъже, но определено се възползва от техния интерес към него. Той се държи като типична златотърсачка – усмихва им се, демонстративно флиртува с тях, не отказва да го черпят с протеинов шейк. Всеки ден в залата идват поне по 10 педерасти, които търсят именно него. Май наистина ще стане милионер до 2 години, ама не с труд и акъл”, смеят се колеги на Величков от залата, в която работи – „Пулс”.

 

 

Самият Ричи призна в Къщата, че никога не е имал сериозна приятелка. Причината била, че тя щяла да го разсейва от заветната му мечта да стане богат мъж. Щял да си наемери гадже чак като стане милионер.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Qwerty Yop
преди 3 месеца
0
По-голям тъпак не бях виждал! Парите са просто средство бе галфон, а не цел! И к'во като стане милионер, пак ще си остане фитнес загубеняк от Мадан! Колко глупаци има по тая земя, не е истина!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Женя
преди 7 месеца
0
Е сега селски бек?! Просто долен педераст. Ама лошо няма сърби го простатата момчето и е намерил начин да му я почешат. Абе - чобан джендър :)))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Уди
преди 7 месеца
0
Боже, какво доживяхме.... Селски бек от Мадан да стане Мистър София.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени