Ритон отслабват с хималайски плодове

https://hotarena.net/az-jenata/riton-otslabvat-s-himalaiski-plodove HotArena.net
Ритон отслабват с хималайски плодове

С хималайски плодове отслабват Катя и Здравко от „Ритон”. Звездите от популярния дует са решили да се вталят за големия си концерт през април в Зала 1 на НДК, научи HotArena.


Идеята за строгия хранителен режим дошла от Катя, която искала да бъде по-атрактивна от всякога на сцената. По нейно настояване и Здравко се включил в диетата, но преживял малко затруднения с нея.


Ежедневното меню на звездите включвало само биохрани, чудодейни плодове, сред които и хималайските Годжи бери, а също така и много вода, пише „Галерия”.

Но докато Катя била в перфектна форма заради червените плодове, то Здравко преживял някои неудобства. Той обаче стоически успял да се справи с неприятното преживяване и да се възстанови.


Оказало се, че Годжи берито му е причинило коремни болки, но дори и този факт, заедно с честите посещения до тоалетната, не го отказали да е солидарен с Катя. Двамата са се амбицирали да свалят по шест килограма преди събитието.


Освен това Ритон искат да покажат на всички, че все още са номер едно и са в състояние да се справят с всякакви предизвикателства. Двете звезди са убедени, че трябва да докажат на феновете, че все още са номер едно, особено след поредицата критики срещу тях.

Те са убедени, че в основата на хейтърската вълна е колежката им Кичка Бодурова, с която от известно време са скарани. Както е известно двете страни се сблъскаха жестоко във „ВИП Брадър” и оттогава не си говорят.

7 Коментара

Баба Ася от Вакарел

преди 8 години

Да се скрият, господин еректилна дисфункция и фригидна цуцолана. Жалки са

Коментирай

=====

преди 8 години

Добре че беше Биг брадър и Кичка !Тия двамата друга тема за разговор и оплаквания нямат !Абе , хора , уж сте творци, опитайте се да поживеете малко и без злоба !

Коментирай

ket

преди 8 години

SOS,във форума се е появило същество,което е недоволно от себе си,от живота си и от всичко и всички!Хейтва и приказва щуротии,обижда и се пренавива!Не му обръщайте внимание,не му отговаряйте!Дано разбере горкото,колко е зле ,злобно и гадно.........няма как,то това поведение си е живо заболяване!ГОРКОТО СЪЩЕСТВЕНЦЕ..............Ахаххаааа!!

Коментирай

Do Zdravko ot Riton

преди 8 години

Zdravko ne se konfrontorai s horata v foruma te sa pravi jalki ylobari ste!

Коментирай

Do Zdravko ot Riton

преди 8 години

Zdravko ne se konfrontorai s horata v foruma te sa pravi jalki zlobari ste!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

И кво са, като олаби жилата олекна ли ти? Моа пробаш пак де, нема лошо, ше те разбереме, понеже повечето психични заболявания са нелечими, та ако тва сране тука ти се включва у терапията, давай! Акъл море, глава шамандура!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Катенце–Котенце, нищо ти нема за отслабване, душа. Всичко си е тамън-тамън. Да гледа човек и да мечтае, мечтаеееее. Прекрасна жена си и много ти се възхищавам. Благородно завиждам на Здравко и се надявам от все сърце да сте живи и здрави още дълги години, за да ни радвате все така с творчеството си. Българската естрадна музика е нищо без вас!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.