Ритонката развя огромните си бомби на плажа

https://hotarena.net/az-jenata/ritonkata-razvia-ogromnite-si-bombi-na-plaja HotArena.net
Ритонката развя огромните си бомби на плажа
 Катя от Дует \"Ритон\" за пореден път демонстрира природните си дадености. 62-годишната певица пусна свои снимки по бански и подпали мрежата. Бюстът на певицата буквално прелива от плажното облекло и едвам удържа пищните й форми.

Катя и Здраво се повозиха полуголи на АТВ по горещия пясък, а най-умел шофьор се оказа именно едрогърдата певица. А плътно до тях е и кученцето им, което наскоро бе отвлечено. Ритонката открай време се радва на пищно деколте, но в последно време бюстът й изглежда огромен. „Не бюст, а чудо“ - цъкат с език загорели мъже.

П
евицата няма нищо против и други мъже да се любуват на прелестите й, но само на снимка. Това лято тя няколко пъти се пусна по бански и заслужено обра овациите, пише Lupa.bg

10 Коментара

Фигаро

преди 3 години

На Катя поне са и естествени. Да си жива и здрава, Катя и още дълги години да ни радваш с твоите бомби!

Коментирай

Radi

преди 3 години

Estestveni ama uvisnali do pupa mazni meki i otpusnati ! .. tova e loshoto na takiva golemi cici che oshte na 20 im uvisvat do pupa a kato stanat po stari oshte po zle! Silikona stoi mnogo po dobre i hubavo i stegnato ako e skap i slojen dobre :)

Коментирай

Uuu

преди 3 години

Tova daje ne sa cici... tova sa vimena na krava...Ujass

Коментирай

Az

преди 3 години

Не искам и да си ги представям тия бомби без сутиен! Егати свлачището!

Коментирай

/////

преди 3 години

Имах позната с такъв огромен естествен бюст.Не можете да си представите какви рани и се образуваха под гърдите и какви ужасни болки изпитваше.Да не говорим за трудната ежедневна поддръжка на тези телеса.Не си заслижава за едно "цъкане" от някакви си загорели прошляци да се мъчиш излишно.

Коментирай

Десо

преди 3 години

Отврат гнусни вимета да тежат до кръста отпусната кожа наказание и неестетичен вид

Коментирай

ами,

преди 3 години

Тя винаги е била с два задника.Един отзад/където му е мястото/и един под лицето и.

Коментирай

O

преди 3 години

Tita e sushtata rabota kato tazi.. a e na 22 i veche i visqt do pupa otpusnati i meki... shte trqbva da gi reje kato preslava i da se povdignat che e ujas... nai dobre si e silikona ili sredno golemi i stegnati

Коментирай

Селест

преди 3 години

Много им се радвам като семейство! Много се обичат и са щастливи от толкова години! Днешните двойки само могат да им завиждат и да се учат от тах! Пожелавам им и занапред много години все така да се обичат и да са щастливи! Това е истинска любов- издържала теста на времето! А тия жалки отрепки дето я плюят заради бюста, ще ви кажа че само може до си мечтаете някой мъж така да ви обича кактo нея Здравко!!! Злобари! Супер жена е, а вас мъжете ви никога няма да ви гледат така както нея мъжа и при това след толкова години! Пък вие си живуркайте сэс силикона, да ви ползват мъжете за изтривалка за някой и друг месец!

Коментирай

Bez pravo na izbor

преди 3 години

Ne si gi e izbrala tia sama vimetata. A bravo na maja I. Kak li se spravia s tazi neposilna zadacha, ili niakoi drug mu pomaga? To za takiva Vimeta triabva tsiala brigada da gi vdigat. Tejka zadacha. Triabva tsial kamion - ot tia ''mesti, karti, izvozva'' :-)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.