Роден адвокат сваля Рени

https://hotarena.net/az-jenata/roden-advokat-svalia-reni HotArena.net
Роден адвокат сваля Рени
\"Новото начало за нас\". С тези думи един от проспериращите адвокати у нас афишира увлечението си по Рени, видя HotArena.


\"Имах дълга връзка след като се разделих с бащата на децата си. Сега обаче съм сама\", сподели певицата, която няма против да бъде ухажвана от симпатични и умни мъже. \"С годините по-трудно се доверявам на силния пол, но това не значи, че нямам желание за партньорство. Отворена съм за всякакви контакти\", обяви Рени, пише България днес. 

13 Коментара

Рони

преди 3 години

Рени си въобразява! Всеки адвокат / та дори да изглежда като Квазимодо/ с финансовите си възможности може да има най-голямата красавица на половината от нейните години!

Коментирай

бееее,

преди 3 години

Умен мъж НИКОГА няма да се хване с чалгарка.

Коментирай

ЖДНБ

преди 3 години

В първият момент ми заприлича на напълнялата Радост Драганова.

Коментирай

Антония

преди 3 години

Е, пък точно с тази снимка ли се е заела да привлича обожатели?

Коментирай

истината

преди 3 години

Тя сама си ги пише тия новини. Все я свалят, все е търсена и все е сама. Е няма логика, нали. Просто като си на 50+ на никой мъж не му е зор за теб.

Коментирай

Аз

преди 3 години

Може да е на години, но децата й вече са големи, ако не бъркам малкото е над 10 годишно. Има мъже, които също са над 50 години, с деца на по над 20 години, разведени и тн. Защо един такъв мъж да не се хване с Рени, мъж който не му е до малки девойки търсещи пари и нямащи още деца, но същевременно не искат да сменят всяка седмица различна, понеже могат да си го позволят, а търсят семейния уют с чаша вино вечер, спокойствие и любов. И не не съм Рени, и не не съм жена на 50 години. Просто има хора, които винаги имат нужда от семейство и спокойствие.

Коментирай

Боби

преди 3 години

Какъв адвокат тази е два грама мозък.

Коментирай

s

преди 3 години

Съгласна съм с Аз

Коментирай

:)))

преди 3 години

Семейно спокойствие не може да има когато кръчмарската певачка всяка вечер ходи да забавлява пияндури по чалготеките,а 50 годишния да я "чака"у дома с чаша вино и любов.Ще трябва да е мазохист.

Коментирай

Шушон

преди 3 години

Рени преди години след като стана и хипер популярна в Сърбия (а там не харесват всеки) спря с чалготеките си и се отдаде на мъж. Това в голяма жертва. Същото като с Елема Паришева, само че тя имаше повече късмет. Но е много лесно да се плюе и обобщава!

Коментирай

До истината

преди 3 години

Човече ти може и да си на 20 и пак на никой мъж не му дреме за теб! Важно е коя и каква е една жена!!!! Глупак!Такива тупалки има на 50 , че мърсола си няма да хвърлят за теб!

Коментирай

До Антония

преди 3 години

Сто процента си много по- грозна от Рени! Дай да та видим хубавице??????

Коментирай

бееее,

преди 3 години

Точно от Сърбия нахлу у нас Чалгавируса.Срам за българи е някой да те харесва в меката на турбо чалгарията=простотията.Колкото за въпросната Рени,тя се отдаде на обвързан мъж с бебе от друга жена и той я заряза заради следващата.Точно като в чалгата-такъв е живота на чалгаропитеците.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.