Родителите на Боби от „Фермата\" ръководят банда просяци в Швеция

https://hotarena.net/laifstail/roditelite-na-bobi-ot-fermata-rakovodiat-banda-prosiaci-v-shveciia HotArena.net
Родителите на Боби от „Фермата\" ръководят банда просяци в Швеция
Родителите на Борислав Стефанов от „Фермата\" ръководят банда просяци в Швеция, научи „Уикенд” от достоверен източник. Риалити героят е син на циганския барон Ангел Стефанов, който нашумя преди 5 години в документалния филм на Миролюба Бенатова – „Просяци в Швеция”, излъчен по Нова телевизия, където тя тогава работеше.

Схемата за печелене на пари процъфтяваше в градовете Гьотеборг и Йостерйотланд. В разследването на Бенатова бащата на Борислав застана с лицето си пред камерата на медията и се обяви за лидер на групата български просяци от ромски произход. Ангел Стефанов е известен на полицията в Гьотеборг, където е ръководел организация за просия. Срещу него е имало сигнал, че изнудвал работила за него жена, която не могла да изкара достатъчно, за да си плати наема. В групата на Стефанов е била и майката на Борислав.
„Да, аз съм организаторът. По смисъла на закона аз съм престъпник. Ние за себе си знаем, че не сме. Ние сме инвеститори на България, намерили сме начин да излезем от нищетата. Ние сме един колектив, събираме всичко накуп и делим наравно. Моята роля е нещо като охрана за тях. Ако не съм аз, румънците се събират по 10-15 човека. Бият ги, гонят ги, взимат им местата. Някои от хората ми дават пари, аз не ги изнудвам по никакъв начин. Ние взаимно си помагаме”, обяснява без грам притеснение Ангел Стефанов пред камерата на Нова телевизия с какво се занимава в Швеция.

Борислав уверява всички, че не е бил запознат как баща му си печели парите, но малцина са тези, които  му вярват. „Когато излъчиха това предаване, се сринах психически. Избухнах в караници с него. Не съм знаел, че майка ми и баща ми просят в Швеция. Превъзмогнах го, защото знам кой съм, по какъв начин си храня децата и как си изкарвам парите. Това е моят баща и не за 100, за 200, а за 1 милион не бих се отрекъл от него. Не одобрявам постъпките му и нещата, които е направил. Но тук е тънкият момент, в който светва червената лампа и ми казва: „Боби, това е неправилният път”. Аз не се занимавам с глупости и всеки, който ме познава, може да потвърди. Аз си изкарвам моите пари, той си изкарва неговите. А и не може да се съди за един човек какъв е по родителите му”, твърди Борислав, който е решил да печели парите си по честен начин – със строителство.

6 Коментара

Ради

преди 3 години

Е, и?! Това прави ли го лош човек?! Боби отдавна е пълнолетен, вади си честно хляба и няма нищо общо с тази новина която му отне точки.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Ха "Добро утро"сайтче,цялата аудитория на "Фермата" знае,само вие "сега" научавате.

Коментирай

До Ради

преди 3 години

Да, прави го лош човек поне по една причина-не беше честен с хората. Първо, заяви че ако спечели, щял да заведе родителите си на почивка, защото не били излизали в чужбина. После каза колко се гордее с тях. И накрая, за капак, обясни , че той не взема парите на родителите си, което е малко тъпо изказване, при положение, че делят едно домакинство.

Коментирай

ами,

преди 3 години

Когато съобщи на съфермерите,че е циганин трябваше да каже с какво се занимават родителите му.Трябваше да каже,че не одобрява това и е решил със строителство да си изкарва прехраната.Така е честно.Никой не му е отнел точки-сам си ги отне като прикри истината.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

В България да се родиш циганин е присъда още при зачеване. Нямаш абсолютно никакъв шанс да направиш каквото и да е живота. Нека да приемем, че като малко циганче искаш да ходиш на училище, да учиш и да изучиш занаят или да следваш. Наясякъде обществото ти натяква, че си циганин и за нищо не ставаш, а в къщи родителите ти те занимават с всичко друго, но не и с подготовката ти за нормален живот. С Боби е интелигентно, работливо момче. Има късметът, че кожата не му е толкова мургава. Какво искате да каже в национален ефир, майка ми и баща ми са крадливи цигани! Какво е виновен Боби за това, което са неговите родители! Нема вие нямате неща, с които не се гордеете от вашите родители? Да не би да ги рязказвате наляво и на дясно що за стока са? Ай сектир! Писна ми да делим хората на черни и бели. Няма нито само лоши, нито само дибри хора. Прекалено сме сложни, за да ни бутат в категории.

Коментирай

абе,

преди 3 години

Боби влезе във Фермата да промени мнението на хората за циганите,но само го затвърди.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.