Роксана пред развод: Прощава Господ, а аз не съм Господ

30 Октомври 2022, 11:00


Знойната ромка Роксана е пред развод с мъжа си Александър, от когото има син, кръстен на него. 37-годишната певица, която има и по-голям син от предишен брак, и половинката й са заедно от около 5 години, като в последно време имат известни проблеми помежду си. Това призна певицата в интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо, но не пожела да конкретизира за какво точно не могат да се разберат с Александър.

 

„Прощава Господ, а аз не съм Господ. Но не се живее само с компромиси и прошки, защото те започват да стават навик и губят стойността си. Не искам да казвам нищо повече, защото безспорно отношенията ни са разклатени, но не знам какво ще се случи в утрешния ден”, сподели Роксана.

Тя призна, че, когато каже „не”, удържа позицията си. Само че докато стигне до това „не”, търпи дълго време, понякога даже с години. В случая става дума за скорошен неин пост в инстаграм, който очевидно е насочен към Александър. В поста Роксана заяви, че й омръзнало да й казват кога да яде, кога да спи и какво да прави. Това всъщност е странно, тъй като зрителите на Би Ти Ви добре помнят, че в предаването „Смени жената” през 2018 г. Роксана се изяви като глава на семейството. Тя командваше и домакинството, и мъжа си Александър.

Тогава стана ясно, че цялото семейство плюс свекърите на Роксана живеят в хотел в Ловеч, защото там имало хора, които им помагали. Свекървата, майката на Александър, напуснала работа, за да гледа внука си. Таткото на момченцето пък не работи, вероятно за да е неотлъчно до Роксана. Оказа, че се певицата не го пуска да ходи сам никъде. Александър я придружавал даже, когато отивала да поднови маникюра си. Иначе имал работни навици преди. Когато се запознали на участие на Роксана в Белгия, Александър бачкал във фирма за коли, както обясни певицата в предаването. Напуснал уредния си живот и работата си, за да заживее с певицата в България. „За всички се грижа. В нашата къща аз решавам кога да се пазарува, както да се пазарува и по колко”, заяви ромката в предаването.

Мъжът й я слуша за всичко, даже не излиза, без да я попита какви дрехи да облече. При смяната на жените пък се разбра, че Александър не поема никаква самоинициатива. Звъни на рецепцията на хотела даже за изгоряла крушка. Затова, когато в края на предаването Роксана и Ина – съпругата, с която се размени, разговаряха за него, бяха единодушни по въпроса, че трябва да е по-самостоятелен и да поема повече отговорности.

Освен за синовете си, мъжа си и неговото семейство, Роксана се грижи и за баща си, който живее в Кнежа. В градчето певицата е купила апартамент, построила е и къща, в която живеят татко и големия й син. Ромката има и двама братя, на които също е опора. Не е ясно как успява да помага на всички, но го прави и доскоро всичко изглеждаше наред. Тази седмица обаче стана ясно, че Роксана се намира на кръстопът по отношение на връзката си с Александър.

„Объркана съм, изправена съм пред важно решение в живота си, а всъщност за първи път се чувствам толкова смела. Колкото смела, толкова съм и нерешителна... Може би е дошъл моментът, в който аз по някакъв начин искам да усетя, че мога сама да взема решения кога да ям и кога да спя. Няма да стрелям направо - да кажа, че имаме някакви сериозни драми, защото не искам да кажа нещо сега и утре да е различно. Да, разклатени са ни отношенията много сериозно, но не знам какво ще се случи в утрешния ден. Прави си равносметка докъде е стигнала, какво може и не може и какво може да позволи на човека отсреща”, сподели Роксана.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени