Розамунд Пайк: Бакалова заслужава „Златен глобус“ повече от мен!

https://hotarena.net/laifstail/rozamund-paik-bakalova-zaslujava-zlaten-globus-poveche-ot-men HotArena.net
Розамунд Пайк: Бакалова заслужава „Златен глобус“  повече от мен!

Разминалата се на косъм от „Златен глобус“ Мария Бакалова бе сензацията на церемонията по връчването на наградите, видя HotArena.

Първата българка, номинирана за престижното отличие, получи неочаквано признание от Розамунд Пайк, която я победи и грабна наградата в категорията за най-добра актриса в комедия или мюзикъл. Английската кинозвезда призна, че Бакалова заслужавала повече от нея наградата. Приемайки отличието, Розамунд се обърна към останалите номинирани и по-специално към Мария:

\"Дами, поздравявам ви! Аз трябваше да изплувам от потъваща кола. И все пак това бе по-хубаво, отколкото да бъда в една стая с Руди Джулиани. Мария, поздравявам те за блясъка и смелостта\", каза Пайк.

Тя спечели наградата за ролята си във филма „Много ми пука“.

Лентата „Борат 2“, която изстреля Мария Бакалова към върховете и накара света да заговори за българката, спечели две награди „Златен глобус“ -  за най-добра комедия и за най-добър актьор в комедийна роля за Саша Барън Коен. При получаване на отличието актьорът не пропусна да спомене Бакалова, която играе негова дъщеря във филма.

\"Откритието и сензацията е Мария Бакалова, тя е невероятна\", похвали Мария актьорът. Според него тя е откритието на годината, писа „България Днес“.

5 Коментара

??

преди 3 години

Сигурно някой ще каже,че думите на Пайк и Коен за Мария са клиширани при подобни събития,но факта ,че българска актриса е номинирана за тази награда ме радва. Гледах филма. Не ме вдъхнови , но колко български филма са достигнали до този връх?? Колко български актьори са били в списъка с номинации за тази награда ? Дано Мария продължава с успех напред!

Коментирай

Денн

преди 3 години

Аз се забавлявах изключително много с филма. Да, не ме обогати културно, но какво от това. Все пак се посмях, а това не е малко

Коментирай

Аз не можах да изгладим този филм ...

преди 3 години

Иначе сигурно е успех за момочето, ама няка си аз не можах да повярвам че това е нещо изключително! Иначе браво че са я отличили

Коментирай

Си

преди 3 години

Много ме е яд, че нашето момиче не взе наградата.

Коментирай

Ne specheli zaslujeno. Konkurentsiata beshe jestokaNo i da te nominirat e ogromno postijenie

преди 3 години

ti dobre li si? Tova, che zaradi edin politicheski skandal Maria stanan izvestna, ne oznachava, che triabva da vzemem glousa! Gledalal li si drugite filmi vaobshte ili govorish ei taka, samo zashtoto Rosamund e dostatachno vazpitana i blagodari na vischki? Nito moje da ra sastezava s Viuola davis, nito s drugite nominirani. Bravo vse pak , che uspai da vvleze v nominatsiiite, no ako beshe spechelila shteshe da e totalen absurd!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.