Румен Радев и съпругата му живеят разделени! Деси: Не съм неговата голяма любов

https://hotarena.net/laifstail/rumen-radev-i-saprugata-mu-jiveiat-razdeleni-desi-ne-sam-negovata-goliama-liubov HotArena.net
Румен Радев и съпругата му живеят разделени! Деси: Не съм неговата голяма любов

От две седмици президентът Румен Радев и съпругата му Десислава живеят разделени. Причината за раздялата им не са влошени взаимоотношения, а здравословни проблеми. На 17 февруари от президентството съобщиха, че жената на държавния глава се оказа с положителен тест за коронавирус. Като контактно лице той остана изолиран под карантина до 27 февруари.

 

Румен Радев нямал никакви симптоми на инфекция и се чувствал отлично. За да не зарази съпруга си, първата дама предложила тя да остане в президентската вила „Калина в резиденция „Бояна\", а той да се премести временно в друго жилище.

 

Докато Деси боледувала, край нея бдяла майка й Желяза, тъй като по желание на президентското семейство, във вилата няма обслужващ персонал. Радеви живеят без готвач и домашна помощница. „Никой не ми прави кафето сутрин\", споделяла е първата дама, която смята, че присъствието на чужди хора в дома им бива семейния уют

 

51-годишната ни президентша е живото потвърждение на поговорката, че зад всеки успял мъж седи една жена. Двамата се познават от 33 години. Деси се родила в работническо семейство през 1969 г.

 

Родителите й се развели и, за да изкара някой лев, тя започнала работа като манекенка. Съдбата я срещнала с бъдещия президент на едно ревю навръх 8 декември. Той я харесал, отишъл при нея, представил й се и поискал да танцуват.

 

„Явно е бил впечатлен от мен, отишъл е в агенцията, в която работех, да ме търси, разбрал е къде уча. Намери ме пред училище и ми каза: „Дължиш ми един танц. Станахме си много близки приятели, започнахме да излизаме, стана приятел и с майка ми. Тогава ми хареса като човек. Ние в годините се виждахме 2 или 3 пъти. Аз дойдох в София, а той си остана при голямата любов - Миг-29. Това е голямата му любов. Той беше един от първите, които летяха на тези Миг-29. Не мисля, че е тайна коя е голямата любов на Румен Радев. Голямата му любов е изтребителят\", разказвала е Деси, пише в. „Минаха години“.

 

4 Коментара

////

преди 3 години

Дори не ми се коментира другарката Радева.

Коментирай

отто

преди 3 години

Деса парцалеса.Тскъв позор никога не е имало до президент, но и той е позор !

Коментирай

hoi

преди 3 години

Не знам кой я облича, но винаги изглежда някак не на място.

Коментирай

///

преди 3 години

Не само дрехите са причина да не изглежда не на място.А и самото и излъчване и поведение,както и че БСП предизборно я омъжи за Радев.Разтури къщичка си е.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.