Руски актьор със сензационни разкрития: Спах с Филип Киркоров!

08 Август 2023, 12:59


Скандалният руски актьор Алексей Панин обяви в онлайн интервю, че е спал с бившия съпруг на Ала Пугачова, родения в България Филип Киркоров. Панин е известен с това, че от любимец на Владимир Путин се превърна в негов яростен критик. В момента актьорът живее в Испания, а в родината му срещу него е заведено наказателно дело за „тероризъм“ заради позицията му срещу „специалната военна операция“.


Сензация


Той даде скандално интервю на известната руска водеща Ксения Собчак, която пък е отявлена привърженичка на режима в Кремъл. Двучасовият разговор има над два милиона гледания в Ютюб за 24 часа. Накрая на разговора, предизвикан от политическите коментари, Панин сензационно съобщава, че е спал с мъжа на Ала Пугачова. След което в своя  канал в Телеграм уточнява, че не е спал с Максим Галкин – настоящия й мъж. Така става ясно, че говори за Киркоров. Даже пред Собчак добавя, че той е пристигнал с бяла кола.


В публикуваното в мрежата видео на много места разговорът е заглушен, тъй като Ксения Собчак се притеснява от повдигане на обвинения заради политическите изявления на Панин. След консултация с юристи записът е цензуриран. Въпреки това и Ксения, и Алексей ще бъдат проверени от Следствения комитет на Руската федерация за публично оправдание на тероризма.

Разкаяние

По-късно Алексей Панин се извини, като обясни, че никога не би направил тези разкрития, ако не бяха политическите различия. Както е известно, Филип Киркоров е един от най-яростните привърженици на Владимир Путин  и „специалната военна операция“ в Украйна. Панин помоли Филип за прошка. От своя страна Киркоров се е консултирал веднага след излизането на интервюто с адвоката си и той е заплашил Панин, че ако не се извини, ще има много сериозни последствия. В момента Киркоров е на почивка в Гърция със своя пластичен хирург Тимур Хайдаров.

Известният актьор невинаги е подкрепял Украйна. През 2014 г. той нарече украинските политици "фашисти" и анексирания Крим "руски". По-късно Панин се извини на украински активисти.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени