Рускиня милионерка отмъкна гаджето на Черната Златка (Плеймейтката е съсипана)

https://hotarena.net/pod-pricel/ruskinia-milionerka-otmakna-gadjeto-na-chernata-zlatka HotArena.net
Рускиня милионерка отмъкна гаджето на Черната Златка (Плеймейтката  е съсипана)
Златка Димитрова е направо съсипана след поредното си любовно крушение, дочу HotArena. Плеймейтката наскоро се раздели с приятеля си Кирил Танев, с когото изкара около 2 години. Любовта им изглеждаше искрена и нещата като че ли отиваха към брак, когато дойде вестта за драматична разлъка.

Близки до Златка твърдят, че фитнес инструкторът в последната година често се заглеждал встрани и открито флиртувал с други дами. „Кирил винаги е бил такъв – изневеряваше и на предишните си гаджета. Златка наивно си мислеше, че ще успее да го промени, но не успя”, разкриват край морето.

Според мълвата в Бургас, мачото от известно време имал заигравка с дъщерята на много заможен руснак, развиващ солиден бизнес в морския град. Момичето било негова клиентка в залата. Отношенията на Кирил с красивата „девушка” явно са прераснали в по-дълбоки и дълготрайни, което предупределило връзката му с Черната Златка. Очевидно секси инструктора не е устоял на дебелия портфейл на рускинята, съскат злите езици в Бургас. От известно време мачото бръмчал с ново БМВ из града, а на ръката му се мъдрел скъп часовник за над 10 000 лева, писа Уикенд. 

След като скъса драматично с бащата на сина си Мирослав Недев, плеймейтката се надяваше, че е открила голямата любов в лицето на мускулестия треньор, но уви – отново удари на камък и пак остана сама. Според запознати, сега Златка пак ще се мъчи да намери убежище при Миро, когото няколко пъти направи за смях.
Докато лекува разбитото си сърце, прясната културистка намери още едно хоби освен фитнеса. Плеймейтката твори с молив и бои, рисувайки картини, които по думите й отразяват вътрешната й същност. Атлетичната бюнетка определя себе си като художник аматьор, но има намерение да се усъвършенства. Тя твърди, че рисуването носи успокоение на душата й, а любимите й картини са пейзажите.

10 Коментара

АзАз

преди 3 години

Рускинята захапе ли, не пуска, затова трябва да я уловиш в зародиш! Доворието е добре, но контролът още по-добре. Душете около мъжете си и ако уловите и мравка около него, духнете я веднага! Че от милата 30 годишна, женена с 2 деца колежка, която дори и не отговаря на неговите критерии външно, може да се окаже точно мечтаната от него жена. Мъжете са психари и нелогични в действията си. Затова мониторинг на всичко около него и разговори със самия него, че любов от пръв поглед няма и че и той сам трябва да се контролира още в началото на едно запознаство и ако ''усети'' някакво ''чувство'' или порив на пишоната си, да се спе контактът с въпросната дама, за не се окаже, че любовта от пръв поглед уж съществувала и човек не можел да избяга от чувставата си. Дерзайте, лейдита! С вас съм!

Коментирай

до АзАз :)))))

преди 3 години

психологически разкости "силният" пол, ама нали знаеш че първосигналното обади ли се , доминантата в живота им рязко сменя траекторията!

Коментирай

??

преди 3 години

Живота е разнообразен,динамичен,изненадващ,красив. Максимата "докато смъртта ни раздели" е обсебваща,страшна,задължаваща и според мен глупава. Раждаме се,учим се ,умираме. Срещаме хора,приемаме,отблъскваме,харесваме,обичаме ..до следващия урок. Всеки носи нагона в себе си/и мъже и жени/ Много отчаяна трябва да е една жена,че да дебне,пази ,поучава мъжа до себе си. Това е жена без себеуважение.За един мъж се отнася същото тълкуване на ситуацията. Мъжът е генетично кодиран да е ловец. Жената е огъня. В случая рускинята е катализирала огъня. Златка някъде по трасето е прегоряла.Дано е научила урока си. Да разбере,че след мъж или жена не се тича за да ги догониш,а се спираш и ако можеш мислиш.,къде ,кога с какво позволи да бъдеш жертва???

Коментирай

До всички

преди 3 години

Супер точни коментари! Мъжа е тъпо животно’ манипулация! Тва е ! Строг контрол! Ама тоз на Златка е много противен! Явно рускинята е доста закъсала!

Коментирай

////

преди 3 години

И Златка и поредния и се продават.Какви чувства,какви 5 лева.

Коментирай

FARAON

преди 3 години

ГЛАДКАТА МУСКУЛАТУРА ОСВЕН ОТ НОШ ПА, СЕ КОНТРОЛИРА И ОТ СЪРВЪРА :) НЕ Е ПРОБЛЕМ :) ПРОБЛЕМА С ХАННИ Е ДРУГ. КОЙ, КОГО ДА ИЗЯДЕ. АМА ОБИКНОВЕННО ПОБЕЖДАВАМ АЗ, ЩОТО ТЯ ПРИПАДА :) Е, ПОНЯКОГА, КАТО ПЪРВИ ДЖЕНТЪЛМЕН, Я ОСТАВЯМ ДА ПОБЕДИ. АМА РЯДКО. :)

Коментирай

WINNIE THE POOH

преди 3 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ :)

Коментирай

САНДОКАН С 2 НОЖА

преди 3 години

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ЗА КАКВО ХАЗАРСКАТА ХОМО БАНДА, НАГРАДИХА НА GRAMMY АЛБАНСКОТО ЛАЙНО - DUA LIPA? :) ОСВЕН ЧЕ СЕ ОПИТВА ДА НАКИСНЕ ЙЕМЕНСКИТЕ ЦИНГИ И ANGELE :)

Коментирай

САНДОКАН С 2-ТА НОЖА

преди 3 години

И ПОНЕЖЕ НЕ МИ КОСТВА НИЩО, АЛБАНСКОТО ЛАЙНО, ЩЕ ЗАМИНЕ В НЕБИТИЕТО :) ХАЗАРИТЕ, И МЪЖКО И ЖЕНСКО, ВЕЧЕ СЪМ ГИ ОСЪДИЛ НА СМЪРТ. ДО ПОСЛЕДНАТА МРЪСНА, ХОМО СЕМКА :)

Коментирай

Ha ha

преди 3 години

Ha ha ..Tapoto borche naj-nakrja se obzawede s jena i izrita gnusnija travestit Zlatyu.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.