Рут Колева на разпит в полицията като обвиняема

19 Ноември 2022, 15:08


Рут Колева е била разпитана в полицията на Перущица в четвъртък. Поводът е образувана проверка след снимките, на които певицата е клекнала разкрачена по боди върху паметника в родопския град.

"Заради жалбата срещу мен в прокуратурата бях привикана на разпит в Перущица да дам обяснения, което, разбира се, направих", написа Колева в профила си във Фейсбук.

Пред "България Днес" изпълнителката сподели, че разследващите полицаи са се държали много любезно с нея. "Бяха много свестни и разбрани, но си изпълняват задълженията, защото прокурорът им е наредил да бъда разпитана", каза още певицата.

Тя допълни, че "вероятно ще има и втори разпит". На въпроса в какво качество са я привикали, за да дава обяснения, Рут Колева отговори, че според нея не като свидетел.

"Мисля, че ме обвиняват", уточни певицата. Изпълнителката довери, че се е явила в полицейското управление в Перущица без адвокат. "При следващия разпит вече няма да се явявам сама", обеща Рут. Тя обаче не разкри спряла ли се е вече на някой адвокат.

Под текста за привикването си на разпит в Перущица Колева е добавила и видео от "местопрестъплението".


Певицата се върна на

Певицата се върна на "местопрестъплението"

 

"И понеже "престъпникът винаги се връща на местопрестъплението", посетих отново и паметника, за да проверя как стоят нещата след сигнала на кметицата за оскверняване на "добре стопанисваното от нея място". Паметникът си е в съвсем прилично състояние и когато сме снимали, и сега, твърди кметицата", не крие сарказма си певицата.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Светла
преди 2 седмици
-3
Тъпа банишорска дебела гад си Светле
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Светла
преди 2 седмици
-6
Затвор за тази гнусна измет! Дори не мога да коментирам отвратителното й престъпление! Поведението й показва простащина, да не говорим за зачитане на историята и паметниците! Гова е мнооого далеч от пиянски й мозък! Да понесе сериозно наказание!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рут
преди 2 седмици
-16
колко е жалко, че сте толкова озлобени! Вместо да се радвате, когато младите хора се опитват да направят нещо нестандартно и новаторско!
hhhhhhh до Рут
преди 2 седмици
-3
Младите хора?! Како, ти гониш 40така! Млада си била миналият век!
Рут
преди 2 седмици
-14
поне съм постигнала нещо в живота!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени