С три дипломи от САЩ: Щерката на Бойко Борисов ще продава недвижими имоти

29 Юни 2023, 14:00


Щерката на Бойко Борисов е вече бизнес дама. 40-годишиатs Венета, която дълги години не работеше, се е решила да създаде свой собствен бизнес, писа „Ретро“.

 

В края на април тази година дъщерята на лидера на ГЕРБ е регистрирала първата си частна фирма на територията на София. Дружеството се казва „Бест Вю Пропъртис" ООД, а Венета е единствен собственик. Тя е основала фирмата със стартов капитап от едва 1000 лева. 3а управител обаче е назначила мъж на име Деан Гюровски, който не е известен в публичното пространство и няма други бизнеси на свое име.

 

Справка в Търговския регистър показва, че Венета ще развива бизнес  с недвижими имоти.

 

В бизнеса за милиони Венета ще успява да печели добре, тъй като при всяка сделка фирмата й ще взема комисиона. Традиционно брокерите прибират 3% от сумата, което означава, че ако щерката на Бойко продаде къща за 500 хиляди лева, ще спечели 15 хиляди за себе си. Търсенето и намирането на клиенти обаче е предизвикателство за новите в сферата, тъй като конкуренцията между канторите за недвижими имоти е повече от жестока. За момента Венета няма работници във фирмата си, но ако новото начинание потръгне по мед и масло, е възможно да разшири колектива. Въпреки че все още е в майчинство, дъщерята на Бойко Борисов явно няма намерение да развива начинанието си от дома и вече си е наела собствен офис. Той се намира в бизнес сграда на столичния бул. „Симеоновско шосе". Дъщерята на 6ившия премиер също живее в Банкя, а пътуването ще й коства едва 30 минути.

 

Венета е плод на любовта на Борисов с бившата му съпруга - лекарката Стела Костова.


След развода им тя заминава в Америка, а дъщеря им също известно време живя при нея. В Щатите Венета отива, за да продължи образованието си след гимназията и да сбъдне мечтите си за реализация. Тя се отдава на учението и взема цели три дипломи от престижния Калифорнийски университет - по международни икономически отношения, бизнес администрация и финанси. Става част и от женския тенис от6ор на колежа „Фулъртън" в Калифорния и името й влиза в списъка на декана за отличници. След дипломирането си започва работа в международно дружество, където трупа стаж, но за кратко. През 2013 г. тя взема решение да се прибере от Лос Анджелис обратно в родината и да свие семейно гнездо с любимия си Иван в Банкя. Преди години Борисов коментира пред медии, че дъщеря му не успявала да си намери работа у нас заради притеснения, че където и да бъде назначена, ще бъде коментирано, че баща й е помогнал. „Стои момичето, плаче и казва: „Не мога!" Ако я пратя в частна фирма, заминава фирмата. Пратя ли я на държавна работа, това ще бъде „гейт", сподели бившият премиер тогава. Очевидно след 10 години у дома и пълна отдаденост към семейството и децата си Венета все пак се е решила да потърси професионална реализация в имотния бизнес, основавайки първата си собствена фирма.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ана
преди 3 месеца
-1
Щом не живеят с мъжо си в Щатите,смятайте колко по- лесно й е било тук.Там никой нямаше да я знае,що не се доказа там?Тате я е подсигурил.Каквито и негативи да събира,тя е част от тази игра и ще поема и последиците. С пълнисмвтки,лесно ще го преживее.Да му мисли народа с най- ниски доходи в ЕС!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
aaa
преди 3 месеца
-5
Само незнам закакво и трябва да работи като баща и е мултимилярдер , окрадени пари от българските граждани , пък за дипломите сто процента са купени
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
дадаt3nk
преди 3 месеца
-11
Браво на Венета! Какво ли не преживя тази млада жена , заради нечистоплътните медии .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хахаха
преди 3 месеца
-15
Тиквата-младша чува ли се със сестра си-непризнатата,за която има специална дума,но да запазим добрия тон..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
dada
преди 3 месеца
-2
съдбата ще ти върне тази злоба в хиляди пъти. на децата ти ще се върне.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени