Сантра заби Емил Конрад

https://hotarena.net/az-jenata/santra-zabi-emil-konrad HotArena.net
Сантра заби Емил Конрад
Поп певицата Сантра заби Емил Конрад. Известната изпълнителка вече е щастливо обвързана и се носи на крилете на любовта, научи HotArena.


Любовта си с известния влогър Сантра анонсира със снимка от спалнята, на която двамата се гушкат в леглото. Двойката се познава отдавна, но едва наскоро усетили искрите, които прехвърчат между тях.


\"Сантра е шест години по-голяма от него, но двамата говорят на общ език, имат външна прилика, усеща се любовта им\", споделят близки на новоизлюпената двойка, пише „България днес“ .


Двойката не само визуално си прилича, но и дори има сходни идеи, начин на мислене и се разбират прекрасно. Емил Конрад е неконвенционален блогър, - записва блоговете си на видео и има над 20 милиона гледания само за 2 години.


Освен това влогърът печели доста успешно от тези свои проекти. Има и 200 000 души последователи, които го следват в големите видеопортали.


\"Сантра много харесва начина, по който Емо се забавлява, докато работи. Двамата са добра комбинация\", твърдят хората, които ги подкрепят. Певицата дори е решила да се снима в някои от клиповете на Конрад.


Самата Сантра стана популярна още на 16 години, покрай дуета си със Спенс „Не ме обичаш вече“. А в момента прави изключително успешен дует с Лора Караджова.

6 Коментара

Грозник

преди 8 години

Оф тоя смешния гей пак в новините.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Странно как този не ви прилича на гей, а за фолк певецът Галин се разнасят слухове. Сантра ми е много симпатична и е много талантлива, но този...

Коментирай

jenn

преди 8 години

Кое му е гейското на Емил?

Коментирай

Смятай

преди 8 години

Всичко му е гейско. Ти сляпа ли си? Аман от тъпите му 12-годишни фенки като теб

Коментирай

шалалала

преди 7 години

Той е гей, тя пък прилича на травестит. Лика прилика са си! Ще се редуват кой е мъжа и кой жената!

Коментирай

Курвата и гея

преди 6 години

Ха ха ха да се *бат до скъсване.Жалко че курвата спи с друг.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.