Съпругата на Главния - Мая Илиева: Връзката ми с Георги е неразрушима

12 Юни 2023, 13:00


„Щастлива съм да имам много близки хора, които ме обичат и ми помагат. В моето семейство имаме силна връзка. Имам и осем години по-голям брат от мен, който винаги ме е подкрепял“. Думите на вдовицата на застреляния шеф на ВИС-2 Георги Илиев - Мая, са за брат й - Александър Пенелов. Тези дни стана ясно, че братът на черната вдовица Мая Илиева - Александър, вече е за постоянно в столицата. Дълги години той живееше в чужбина, но вече окончателно се е върнал в столицата. Пенелов, както популярната си сестра Мая се интересува от будизъм, дори е имал лична среща с Далай лама, пише България Днес.

Алекс е разделен с жена си, но се грижи за момчето и момичето си. Братът на Мая е бивш състезател по водна топка и е единственият човек, който успява да опитоми характера й. „Зодията ми Близнаци е такава - умеем да разбираме всички лица на хората", казва той. И момчето, и момичето на Алекс вече са големи, завършили са Италианския лицей в Горна баня и вече работят. Братът на Мая предпочита да пази личното си пространство и само в случаи на нужда да се появява, за да я защити.

"Имам и други близки хора - Теди например, е моя приятелка от години. Много й вярвам. Мисля, че хората получават определена доза хубави и лоши неща в живота си. Просто при мен се случват накуп и хубавите, и лошите. И пак има някакъв баланс", споделя Мая. Именно балансът е този, който търси и брат й. Александър чете книги за будистки практики, а със сестра си говорят с часове на духовни и езотерични теми, споделят от обкръжението на фаталната вдовица. „Много пъти наричам живота си с Георги „миналия" ми живот. Това беше времето, в което бяхме влюбени. Връзката ни бе неразрушима. Разбира до се, имам и нови приятели, с които през последните години ми е интересно, но те са доста по-малко от преди", споделя Мая, която загуби съпруга си Жоро Илиев през 2005 година.


С днешна дата Илиева продължава да е луда глава и последното нещо, което направила, е да скочи с бънджи от Аспаруховия мост. „Ужасно ме беше страх. Но това е страхотен прилив на адреналин, който с течение на годините разбрах, че той ми е необходим, мога да се пристрастя. Бих го направила пак. С мои приятели имаме планове да скачаме с парашут, но не ми стига време да се организираме, трябваше да сме девет човека. И други неща планувам, но като ги изживея, ще споделя", разказва за експериментите си Мая, до която неизменно стои, брат й, който не я изпуска от поглед. Освен че много не пътува, Илиева е и горда майка на три деца - две момиченца и едно момче - Криста, Андреа и Васил. „Тя е изключително добра майка. Децата, както казва, са й подарък от Жоро, въпреки че са осиновени. Грижи се за тях постоянно и не разчита на помощничка", категорични са приятелките на Мая. Освен пътуванията най-голямата страст на Илиева е благотворителността. Тя не се отказва от нея и при всяка възможност помага на нуждаещи се. Преди много години Георги беше спонсорирал дом за сираци, а публикацията в един вестник след това беше много неприятна. И аз му казах, защо не направиш опровержение, за да разберат хората истината? Той ми отговори, че истинската благотворителност винаги е анонимна, иначе е реклама. Аз също мисля така и затова не искам да коментирам въпросите с това на кого и колко давам", казва в едно от последните си интервюта Мая.

Това, на което и в момента се учи красивата вдовица на Главния, е да показва чувствата към най-близките си. "И брат ми може би е така. Но трябва винаги да показваш на хората, които обичаш, че са ти важни. Гледах покъртителен филм - мъж беше болен, а съпругата му направи парти за приятелите му - да минат всички и да му кажат колко го обичат приживе. Аз не съм скривала емоциите си, но се замислих че трябва да го правя по-често", споделя на всеослушание Мая Илиева, която от години живее повече, като аскет, отколкото като кралица.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хммм
преди 3 месеца
0
За мен истинската, голямата, неразрушимата любов е, когато може да имаш всеки друг/а, когато имаш мн възможности, изкушения, но ти си искаш само твоя човек, искаш само него душевно, духовно, ментално, емоционално, физически, всякакси. Нямаш нужда от друго. Във всеки аспект. Уважаваш го. Цениш го. Пазиш му нервите, спокойствието, достойнството. Не ти дава сърце да го тормозиш, да го разстройваш, за му причиняваш тревоги, огорчения, стрес, тъга. Това е истинската, чистата, неопетнена, необременена любов. А, когато мъжа ти/жена ти си ляга с теб и с още 200 други човека, когато нагона и някакви първични, низши, много много ниско ниво емоции и страсти са по- силни и водят… за какво говорим?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
говорим за
преди 3 месеца
0
примати
........
преди 3 месеца
-1
Връзката и с отстреляния била''неразрушима''.Е така ли се рушат най-големите еленови рога у републиката който и беше поставил на главата и тя смирено носеше.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
gabi
преди 3 месеца
0
оф такива извисени, като вземат да те поучават как духовно да живееш ми се подвига чак. Когато богатството ти се дължи на рекет, побоища и убийства, трябва да си по нисък от тревата и да не попадаш в окото на обществеността.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени