Със сватба като в приказките Ваня Ламбева каза „да” на любимия си мъж (Снимки)

https://hotarena.net/lubopitno/sas-svatba-kato-v-prikazkite-vania-lambeva-kaza-da-na-liubimiia-si-maj HotArena.net
Със сватба като в приказките Ваня Ламбева каза „да” на любимия си мъж (Снимки)
В последния ден на май, бизнесдамата Ваня Ламбева каза „да” на любимия си мъж Красимир Василев. Със сигурност по класа и стил, сватбата на младото семейство може да се нареди сред най-бляскавите светски сватби у нас в последните години.

Двамата влюбени събраха най-близките си приятели на изискан обяд в тузарския клуб „Резиденс”. Преди това младоженците сключиха граждански брак в компанията на кумовете Искра Стефанова и Росислав Орешаров. Булката блестеше в изискана и стилна дантелена рокля гарнирана с фантастичен кралски воал, дело на  дизайнерката София Борисова. Младоженецът допълваше визията на ослепителната си половинка с класически бежов костюм.

Гостите,  популярни лица от родния бизнес и светски елит, бяха посрещнати в  единствения частен клуб в страната, затворен за външни посетители, с изискана  декорация по идея на Ваня Ламбева.Известна със слабостта си към пътешествията, Монако и перлите, младоженката бе акцентирала именно върху тези теми и нюанси. Всеки от гостите получи за спомен уникална перла в изискана опаковка с изображение на казиното в Монако.

„My way” бе песента, която влюбените бяха избрали за своя първи семеен танц. А менюто за сватбения обяд бе същински пир за сетивата. Изисканите ястия, достойни за  кралска трапеза бяха съчетани с редки сортове вина, подбрани от най-добрите световни изби. Сватбената торта, както се вижда от снимките е истинско произведение на изкуството. Веднага след бляскавия празник, младоженците отлитат за меден месец. Дестинацията се пази в тайна, но според близки до младото семейство-това ще е Монако.

Ваня и Красимир се запознават преди няколко месеца, макар че дълги години са били в общи среди на свои приятели. Любовта им пламва като във филмите – бурно и страстно. Предприемачът в областта на софтуерните технологии не губи време и на 29 февруари предлага брак на Ваня Ламбева. Носителката на титлата „Мисис дама на годината” не мисли дълго и годежният пръстен грейва на ръката й.

8 Коментара

ми,

преди 3 години

Кич...особено снимката където са само жени.Като стари торти на които е изтекъл срока на годност.

Коментирай

ваня, ваня

преди 3 години

Тази женичка като си поръчва и плаща статиите, за да парадира с някакво обществено положение, че да и завиждат какво всъщност постига? Не се ли сеща, че все отнякъде ще я кажат колко двулична и злобна е всъщност. Лично знам не една и две майки на деца с увреждания с които се е държала изключително грубо и унизително. Дори с децата си се държи сякаш им е шеф и ги командва като подчинени с унизителна нотка. За нея всички са и подчинени. Всички трябва да и слугуват!!!! Не отричам, че е имала добрата идея да помага на родители и деца с увреждания с фондацията си чрез еврофондове - да открие център за работа с такива деца, както и да ги води из България, което им е глътка въздух от ежедневието, но ОТНОШЕНИЕТО и е гадно и унизително. Като гледам новия и мъж - изглежда твърде хрисим и кротък. Горкия, какви истерии и нерви го чакат.

Коментирай

А,

преди 3 години

Децата и от различни мъже ли са.Изобщо не си приличат.

Коментирай

а бе,

преди 3 години

Блясък и стил ама друг път.Всички присъстващи имат вид на грух-грух.

Коментирай

Рики

преди 3 години

Тази стара булка с това лице на аграрна лелка е само за Монако, там такива само чистят къщи

Коментирай

kokona

преди 3 години

Маико мила, какви са тези кичозни бабички. По лошо облечени хора не съм виждала. Булката е феноменален потрес, като извадена от Али Експрес

Коментирай

Фййк

преди 3 години

Дебела булка, дебели гости

Коментирай

....

преди 3 години

Младоженците приличат на цигани.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.