Сашка Васева празнува сатенена сватба

16 Юли 2023, 09:10


На 4 юли Сашка Васева отбеляза своята сатенена сватба, което означава, че със съпруга ѝ - бизнесмена Христо Бакърджиев имат 24 години брак. Според поверията сатенената сватба символизира силна връзка между съпрузите, която е резултат не само от взаимна  любов, но и на упорит труд върху съвместното преодоляване на трудностите, писа „Уикенд“.

 

Семейството не вдигало голям шум около празника, защото Сашка все още се чувствала крехка и имала нужда от почивка. Съпрузите успели да се почерпят в ресторант край Мюнхен. Подарък за сватбата Сашка не получила, стигало и, че Христо е неотлъчно до нея и бил посветил живота си на нейния.

 

Минало доста време след сватбата и тогава Сашка се убедила, че именно Бакърджиев е мъжът на живота ѝ защото както при повечето двойки така и при тях имало при скърцане в отношенията. На няколко пъти бракът им висял на кантар. След всяка драма двамата намирали начин да се сдобрят. Първоначално в името на сина им, а след това и в името на Христина-Елена която била зачената след жестока караница. В един момент двамата дори се разделили заради бизнеса на Бакърджиев с  гуми. При митническа проверка в Ресилово, която е установила няколко нарушения, бащата на певицата, а и тя самата, изтръпнали и решили че зетят прави нещо нередно и е добре да стоят на страна.

 

Да, но Сашка не може да стои мирно. След няколко седмици се обадилa на Бакърджиев и отново се събрали.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени