Сашо Кадиев похарчи 10 бона в Италия с новата жена

https://hotarena.net/lubopitno/sasho-kadiev-poharchi-10-bona-v-italiia-s-novata-jena HotArena.net
Сашо Кадиев похарчи 10 бона в Италия с новата жена

Актуалната жена до Сашо Кадиев – манекенката Ивелина Чоева, му се обясни в любов в социалната мрежа.

Актьорът чукна 38 години на 30-и август. По този повод гаджето му написа кратко и ясно: „Обичкам те!”. Към честитката тя добави и предизвикателна тяхна снимка – той облечен в костюм, а тя в златист тоалет.

Двойката наскоро се завърна от Южна Италия. Там бяха на едноседмична почивка в компанията на семейство Петканови. Ваканцията на влюбените е излязла близо 10 бона, но Сашо решил да не пести средства за ваканцията с любимата. За личния си празник обаче водещият на предаването „Преди обед” остана в България само с най-близките си хора.
Говори се, че Ивелина може и да е бременна, тъй като е поналяла снага и вече не е чак толкова кльощава. Дали обаче предстои да дундурка бебе или просто любовта й се отразява по този начин, още не е ясно. Ако наистина очаква дете, съвсем скоро коремът й ще наедрее и ще започне наистина да си личи, писа Уикенд.

3 Коментара

Dudukov ot onq svqt

преди 2 години

Кате, стига си пускала статии за Сашко. Колкото и да пускаш, хетеро мъж няма да стане. В гей средите много добре знаем кой обладава Сашко. Като има постановка в прованса се поначесва детето. В София много не смее да вири краце. Ааааа и ти навремето се чукаше с един гей, правещ се на мъж като твой Сашко. Фризьора Гого помниш ли го?

Коментирай

Коте

преди 2 години

Ти май им завиждаш, а? Такава осведоменост и злоба са присъщи само на прикрити и нещастни педали. Какво лошо има в това, което пишеш. Обичат се хората и правят секс, а ти драскаш анонимно тук. Те поне са имана, а теб никой не те знае. Жал ми е за теб

Коментирай

Куров

преди 2 години

ДАЛИ И ЛИЖЕ ПУТКАТА СЕ ЧУДЯ. СИГУРНО Я ЧУКА В ГЪЗА ДО НАСИРАНЕ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.