Сатаната преследвал Ивет, която уби баба си Виолета Донева (Потресаващи разкази на нейни близки)

10 Ноември 2022, 13:15


18-годишното момиче Ивет Стайкова, обвинено за убийството на баба си - актрисата Виолета Донева, смятало, че Сатаната я преследва. Красивата девойка често не помнела какво говори, а след това се обвинявала и започвала да посяга на себе си и да се извинява, разказват пред "България Днес" нейни приятели, пожелали да останат анонимни.

 

Ивет обича силния и предизвикателен грим

Ивет обича силния и предизвикателен грим

 

"Ивет няколко пъти си режеше вените, но не на сериозно. Режеше се тук и там, болеше я, когато течеше кръв, но казваше, че иска с приятелката си да станат сестри, като си смесят кръвта. За съжаление приятелката й си падаше по мъже, а не по нея по онзи начин. Това много я изнервяше, защото я сваляше, а тя не й обръщаше внимание", сподели пред вестника приятел на Ивет Стайкова.

 

С розовата коса най-много се харесвала

С розовата коса най-много се харесвала

 

Според набора на 18-годишното момиче тя ставала най-агресивна, когато някой й иска пари.

"Ивет не страдаше от липси, каквито и да било. Баба й даваше пари, постоянно я подкрепяше. Дори в някакъв момент Ивет взимаше помощи за сирак", обясняват още близките на момичето.

С дрогата Стайкова се захванала, след като майка й изчезнала от семейното гнездо.

 

Синята боя на главата също й отивала

Синята боя на главата също й отивала

 

"Не обича да говори на тази тема. Не знаем дали родителите й имат развод, или майка й ги е изоставила", обясняват си с липсата на майчина подкрепа поведението на Стайкова приятелите й. Те са категорични, че залитането на Ивет по упойващите вещества е станало абсолютно самоцелно и никой не я е карал да взима каквото и да било.

 

Пушенето за нея било ежедневие

Пушенето за нея било ежедневие

 

"Така се чувстваше по-добре. Казваше често, че няма за какво да живее, но, общо взето, не беше депресарка. Беше си нормално момиче, обичаше екстравагантните дрехи, но често не й пукаше как е облечена", смята една от познатите й.

Още преди шест години в един от профилите си в инстаграм 18-годишната Ивет публикува фотоси, на които показва как е рязала ръцете си с бръснарски ножчета и се самонаранявала. Под някои от снимките има неин коментар - "Мразя се". Подчертавала още тогава, че е "гей момиче".

 

Целувката с момиче не била изключение

Целувката с момиче не била изключение

 

18-годишната Стайкова засега е само обвиняема, а тезите за това са две - едната гласи, че до фаталния инцидент се стигнало, след като баба й Виолета Донева отказала да й даде пари за наркотици. Помежду им избухнал скандал, завършил с убийство. Проверява се и другата версия - че внучката искала да се премести да живее в бабиния апартамент в кв. "Изток", но актрисата не искала, тъй като се притеснявала, че роднините й ще я пратят в старчески дом.

Самата кинозвезда живеела много добре и е имала финансови възможности. Допреди пет години била в САЩ, но се прибрала в родината. С внучка си се виждала много често, като на практика убитата актриса иззела функциите на липсващата й майка, разказват още близките на Ивет. Бабата не била наясно със състоянието на внучка си, затова нямала против момичето да има ключ от дома й. Виолета не знаела и че Стайкова толкова често прибягва до наркотиците.

 

Виолета Донева

Виолета Донева

 

"Въпреки че не оставаше без пари, на Ивет все не й стигаха, а баща й беше вдигнал ръце от нея. Човекът страдаше, виждаше се, но каквото и да направи, тя все намираше начин отново да се върне към старите си навици, макар че му обещаваше, че повече няма да взима опиати. Накрая и той се отказа да я вкарва в "правия път", категорични са близките до бащата на Ивет - Иво Стайков.

Музикалният режисьор е наел отлични адвокати, които да защитават дъщеря му, и се надява все пак тя да бъде лекувана в болница, а не да влиза в затвора.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оли
преди 3 седмици
-2
Ако майката наистина ги е изоставила, това е причината да отключи подобно поведение. Мъка и тъга и слаба психика са най честите причини малко момиче да се мрази. Жалко за талантливото семейства, огромна драма и трагедия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 3 седмици
0
Баща и много късно е осъзнал,че дъщеря му трябва да бъде лекувана.Такива като започнат да си боядисват косите с цветовете на дъгата, да ходят ''модерно'' като клошари веднага трябва да светне сигнална лампичка на близките и да вземат мерки,а не като убие друг човек.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени