Съвсем стана за смях! Стоян Алексиев мами любовницата с жена си (Подробности)

3655
23 Февруари 2018, 13:00


Стоян Алексиев се изживява като истински падишах и върти две жени на куп, разбра HotArena.

 

Актьорът, който нашумя и със скандала с младата си любовница Ивана, с днешна дата мами и нея. Двамата уж решиха да са двойка и той щеше да се развежда, но се оказа, че не може така лесно да се откаже от брака и съпругата си дори заради 40 години по-младата от него актриса.

 

В момента Алексиев се разкъсва между двете. Фотографите на „Ретрого засякоха в компанията на своята все още законна съпруга. Двамата цял ден обикаляли из столицата, а после се прибрали заедно с обща кола. И това, при все че само преди дни той призна, че не е прекратил отношенията си с Ивана.

 

Младата актриса едва ли знае, че скоро няма надежда любимият й да се разведе. Много вероятно той да оправдава със семейни поводи уж неотложните срещи със съпругата си, но е факт, че актьорът се държи кавалерски с нея и е трудно страничен човек да предположи, че са в раздяла, а още по-малко, че им предстои развод. Двамата изглеждат повече от щастливи заедно, а помежду им цари пълно разбирателство. Мечтаната от Ивана сватба с Алексиев изглежда почти невъзможна.

 

В същото време Ивана Бобойчева не спира да публикува в интернет свои снимки с възрастния актьор и парадира колко са щастливи. От това също личи, че ревнува от възрастната си конкурентка и едва ли е забравила, че любимият й през лятото подари романтично пътешествие на съпругата си. Той заведе нея и децата им на воаяж в Рим.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пепа Илиева
Преди 1 година
0
Най- после една реална новина!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени