Счупиха носа на Джулиана Гани! Фенове: Следващия път си оперирай мозъка

https://hotarena.net/laifstail/schupiha-nosa-na-djuliana-gani-fenove-sledvashtiia-pat-si-operirai-mozaka HotArena.net
Счупиха носа на Джулиана Гани! Фенове: Следващия път си оперирай мозъка

Силиконовата миска Джулиана Гани си ремонтира носа за пореден път. Блондинката се подложи на поредна ринопластика, а в момента се възстановява с компреси от лайка, които да намалят отока и синините.

 

За интервенцията си красавицата призна с видео в социалните мрежи. Първоначално тя се показа само с лепенки, сгyшила се в новия си любим. „Здравейте, включваме се от Мелмак\", шегува се половинката на Джулка и не пропуска да я покаже отблизо.

 

Моделката позира с превръзка на носа й компрес от лайка на окото и както самата тя казва, той е много важен за по-бързото и възстановяване в момента.

 

Няколко часа по-късно Гани призна, че е правила ринопластика преди дни при д-р Николай Георгиев, който е съпруг на певицата Елвира Георгиева. Тя сподели кадри от операцията на носа си, в които д-р Георгиев обяснява, че корекцията на носа е напълно задължителни и няма да стане без счупвания. „Не боли, но няма да се разминеш без отоци. Все едно, че си ядосала Кубрат Пулев, ама много си го ядосала\", шеговито разказва хирургът.

 

Джулиана е популярна със страстта си по пластичните операции и не пропуска възможност да легне под ножа. Коментарите на потребителите в мрежата заляха Гани, повечето обаче бяха. негативни.

 

„Другия път си оперирай мозъка, той ти е по-спешен\", „Човек без работа, не си гледаш детето, а се чудиш с какви простотии да се занимаваш\", са само част от мненията на феновете на Джулка.

 

6 Коментара

Boje

преди 2 години

Boje to ima li kakvo poveche da se pravi na nosat i tova mai i e 3 ili 4 rinoplastika

Коментирай

Явор

преди 2 години

Прави се на Анджелина Джоли от известно време, ама е много далече от истината. Анджелина е Анджелина, заради класата, която носи и присъствието си. Гани няма нито едно от двете. Направила си е крадратна челюст и прилича на тревистит. Жената трябва да е нежна, с фина и малка брадичка. Квадратната физиономия е присъща на мъжете. Няма как да си Анджелина, Джулка. Или поне, ако искаш да бъдеш, махни ужасно огромните цици, които ти стигат до ушите и започни да се обличаш като дама. Започни с това.

Коментирай

До джулка

преди 2 години

Пластмаса отпадък! За теб не се мечтай, ти имаш цена! Каде ти е детето ма парцал!

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

Тази след някоя и друга година ще е като счупен пластмасов манекен от стоков базар ''Илиянци'' без нос изхвърлен до някой контейнер за отпадъци.

Коментирай

Ххх

преди 2 години

Ах, Джулке... с фуния мозък да можеше да ти се налее, но уви щеше да изтече през носа и други многократно зашивани дупки . П.с. как спиш нощем, когато го няма детето ти? А, да! Ти тогава работиш усилено ха-ха-ха!

Коментирай

Джулка

преди 2 години

можеш само да си мечтаеш за мойте цици нещасник и да пърдиш пред монитора

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.