Секси брюнетка измества Натали Трифонова

28 Август 2023, 10:00


Радиана Божикова – красивата репортерка на Би Ти Ви, започва свое ново предаване по телевизията. То ще е документална поредица.

В медийните среди се говори, че Радина ще измести предаването на Натали Трифонова „Култ“, като русокоската с дългите крака ще остане да води само прогнозата за времето. Близки до медията казват, че това са само спекулации, но все пак има и ще има още размествания в програмната схема.

Младата Божикова ще се конкурира с рубриката на Галя Щърбева по Нова тв. Радиана е оптимист, че ще се справи, без да има болни амбиции, пише България Днес.

Предаването ще бъде в ефир всяка неделя и в него ще се разказва за културни феномени, малцинства, права на жените, равенство между половете, редки традиции и обичаи, човешки истории каузи от цяла България.

Фактът, че Радиана Божикова получи собствено предаване, означава, че тя се ползва с доверието на медията. Това се случи след 6 международни и 3 български отличия, които тя грабна за документалния си филм „Аз съм Бурнеша. Последните клетвени девици на Албания“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 3 седмици
0
Вчера тази никого не интересуваща го новинка,днес пак....пиите си гинко билобата жълти мисирки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени