Семейството на Луиза Григорова спасява бебе

09 Август 2023, 09:02


„Това обръщение е за истинските герои на нашето време! Те не са в приказките или филмите. Те са тук, всеки ден са на фронта и всеки ден ни дават вяра, надежда и смисъл! От името на цялото ми семейство - огромно БЛАГОДАРЯ! За тях това може да е било поредно спасяване на човешки живот, но за нас беше повече от всичко!", споделя прочувствено актрисата Луиза Григорова с кратко видео в нета.

 

Причината: Миналата седмица на семейството на Луиза извънредно му се налага да стигне в спешното детско отделение на „Пирогов" заради много близко детенце. Това, което Григорова вижда там, признава, че го е гледала само в сериали u филми на медицинска тематика. 3а актрисата и модел всичко, случващо се в болничното заведение, е изключително емоционално, писа "България Днес"..

„Не става въпрос за това, че някой ме разпозна. Напротив!, твърди екранната д-р Вяра Добрева от сериала „Откраднат живот", и добавя: - Това беше доста тежък и спешен случай с малко бебенце. В рамките на деня, в който бяхме там, цялата болница беше на крака и в противошоковата зала влязоха всички специалисти. Както от другите етажи на „Пирогов", така и от други медицински заведения, от домовете, дори и от почивката си. Непрекъснато влизаха и излизаха доктори, за да се справят с тежката ситуация, в която беше изпаднало нашето бебе", с навлажнени очи и буца в гърлото разказва Луиза.

Половинката на режисьора Мартин Макариев е забелязала, че засега хорските оплаквания от лекарите и болниците са много повече, отколкото похвалите по техен адрес. Според екранната Алекс от сериала „Стъклен дом" явно сме устроени така, че когато нещо не ни харесва, много държим да се оплачем от него. Но когато то е хубаво, го приемаме за даденост. 3атова Луиза решава да запише видеото и да изрази безкрайната си благодарност към медиците. Талантливата актриса е доволна, че през цялото време семейството й е получавало „хубава и плътна информация със страхотно човешко отношение от хората в болницата".

„И някак си и фактът, че накрая се справиха и оправиха бебето, за нас беше най-голямото щастие на света! Искам да кажа на докторите, че наистина в България има смисъл!", допълва Григорова.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени