Сестрата на Митко Цонев стана продавачка

https://hotarena.net/az-jenata/sestrata-na-mitko-conev-stana-prodavachka HotArena.net
Сестрата на Митко Цонев стана продавачка

Теодора Цонева стана продавачка при старо гадже на баща си, узна HotArena.

Теодора – дъщерята на Анахид Тачева и Коста Цонев, към този момент натрупа трудов стаж. Безгрижният срок на 50 и недостатък годишната дама завърши и тя се хвана на работа в магазин за облекла. Бутикът е благосъстоятелност на нейна другарка.


\" Освен, че е близка с Теодора, собственичката на комерсиалния обект беше и гадже на татко й. Покойният артист имаше обич с Ина, преди да се ожени за Ели Цонева \", показа осведомител на столичен седмичник.


Сестрата на телевизионния публицист Митко Цонев се принудила да стане пролетарий, тъй като родствениците й в Америка престанали да й изпращат пари.


В мързелуване и консумация на огромни количества бира минаваха дните на Теодора Цонева в последните години. Дамата с доблестен генезис надигаше бутилките с питие в кварталното си кафене. Тя дотолкоз прекаляваше с алкохола, че познатите й започнаха да се тормозят за здравето й.


Щерката на Коста и Анахид преди време живееше в Италия. Когато пък се върна в родината, направи несполучлив опит за самоубийство с приспивателни, пише Ретро.

4 Коментара

Въпрос

преди 1 година

Тази статия ви е copy/paste на същата отпреди месец - два. Десито Цонева толкова обича баща си...защо не е близка с най-близкия до него човек - сестра му?

Коментирай

gazara

преди 1 година

dokoga 6te prepe4atvate edni i sy6ti statii be pone im smenqite zaglaviqta i ne triite komentari!

Коментирай

Ina

преди 1 година

... Не е зле да платите на редактор, знаещ правилен граматически български език!!! ...

Коментирай

Vladi

преди 1 година

много уместна забележка колежке!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.