Сестрата на Саня Борисова е звезда в Дубай, надмина кака си по популярност

https://hotarena.net/az-jenata/sestrata-na-sania-borisova-e-zvezda-v-dubai-nadmina-kaka-si-po-populiarnost HotArena.net
Сестрата на Саня Борисова е звезда в Дубай, надмина кака си по популярност
Актрисата Саня Борисова се прочу покрай брака си с режисьора Ники Илиев, но за по-малката й сестра Ирена не се знае много у нас. За сметка на това обаче, красавицата е доста популярна в Дубай, където живее от 10 години, дочу HotArena.

Рене, както я наричат приятелите, е изпълнителен директор на една от най-известните сватбени агенции. Работи още като модел и актриса, радвайки се на голяма популярност в Обединените арабски емирства.  Синеоката хубавица от малка се увличала по модата, а съседите в родния й град Видин още тогава предричали, че ще бъде по-успешна от сестра си Саня. Запознати определят бившата на Ники Илиев като „надута”, докато Рене била по-непринудената от двете. 

За разлика от кака си, която избрала да гради кариера в България, Ирена предпочела да се развива в чужбина. Едва завършила гимназия, тя заминала за Милано при родителите си и там се посветила на модните си ангажименти. Тъй като обичала предизвикателствата, по-късно красавицата се преместила в Дубай и с днешна дата е истинска звезда там.

Рене споделя, че управлява сватбена агенция, но междувременно не е преустановила работата си на модел. Има изяви и като актриса, а последователите й в социалната мрежа са близо 300 000. Говори се, че красавицата се движела сред дубайския елит, но не ясно дали е обвързана или сърцето й е свободно.

В началото сестрата на Саня се притеснявала от ограниченията в Обединените арабски емирства – там няма достъп до някои свайтове, мобилни приложения, а голотата в интернет е напълно забранена. Впоследствие обаче блондинката свикнала с начина на живот в Дубай и даже много от приятелите й са с арабски произход. 

Красавицата често пътува по света и поне два-три пъти в годината се прибира във Видин, за да се види с роднините си. Покрай великденските празници тя отново ще се събере с най-близките си – планирана е голяма семейна семейна среща, на която ще присъства и сестра й, пише \"Уикенд\"

9 Коментара

Лупи

преди 5 години

Много момичета се хвалят, че в Дубай имат престижни професии, а накрая се оказва най-древната професия.

Коментирай

Б

преди 5 години

Звезда...на какво?!

Коментирай

Ели

преди 5 години

За разлика от "звездите" , които прелитат през седмица до там, това момиче е било на корица на арабския вог.

Коментирай

Дубайска проститутка ще да е...

преди 5 години

И двете са зъбли с кофти устни..Дубайската “звиздЪ” тази с изкривената муцуна ли е?

Коментирай

Ели

преди 5 години

Ще ти се да е, ама гроздето е кисело. Момичето е страхотно....

Коментирай

Ели

преди 5 години

Ще ти се да е, ама гроздето е кисело. Момичето е страхотно....

Коментирай

Боклукътза едни е злато за други!

преди 5 години

За теб може и да е перфектна, но за мен не е нищо особено. Не всички сме длъжни да имаме гаден вкус като твоя, набий си го в тъпата кратуна и не ми обяснявай какво ми се ще, и какво не ми се ще.

Коментирай

Хахаххаа Баш от тези “звизди” е зъбавата дама

преди 5 години

Бая арабски пишки е налапала, за да се уреди с тази корица!

Коментирай

Tamtam

преди 5 години

Сестрата на Саня е продтитутка в Дубай както беше и в България от ранна възраст.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.