Шеф Силвена Роу разделена с мъжа си (Кулинарката не се прибира при Малкълм след 35 години брак)

https://hotarena.net/az-jenata/shef-silvena-rou-razdelena-s-maja-si HotArena.net
Шеф Силвена Роу разделена с мъжа си (Кулинарката не се прибира при Малкълм след 35 години брак)
Силвена Роу май е щастливо необвързана, шушукат нейни колеги, узна HotArena. 


От няколко месеца насам кулинарката тотално избягва да говори за своя съпруг Малкълм, отклонява всички въпроси, свързани със семейния й статус и по никакъв начин не демонстрира поведение на обвързана жена. Тя не споделя и снимки с мъжа си, въпреки, че е доста активна в социалните мрежи. Семейното им гнездо се намира в Англия, но колоритната Силвена отдавна не се е прибирала там. Месеци наред тя снове между България и Дубай заради ангажиментите си в журито на Мастършеф.


Въпреки, че Силвена не спира да говори, тя дума не обелва за личния си живот. Когато набираше популярност в България, тя доста по-често споменаваше името на Малкълм, но и това вече не се случва. За Роу се знае, че се е омъжила на 19 години за англичанин, който я отвел в Лондон и че има двама големи синове, единият от които през миналата година я дари с внучка Иззела, пише Ретро.







4 Коментара

ВЕГАН

преди 3 години

Ми защо да се връща... децата ѝ големи... в Бг си изкарва добри пари от Мастършеф и се опитва да е полезна на аудиторията. В Дубай ресторант върти... Защо ѝ е студен Лондон и англичани около нея... По-добре да се ориентира към някой красив и богат шейх.... в пъти по секси са от бледите англичани ... тя е атрактивна и интелигентна жена и лъвица! ще успее да го укроти и подчини. Тя е гореща жена с интересен характер ... с майка българка и баща турчин. Даже не знам как може да се омъжи за англичанин... ама на 19 ... Да е жива и здрава и да си живее живота... но с веганство и суровоядство на 80% и ако има и късмет няма как да е другояче! Наздраве, Силвена с едно смути от мен?”!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Евала, Баце, някой казват, че веганството промива мозъци, но твоите разсъждения ми харесват. От мен имаш един телешки аржентински стейк медиум-реър пълен с червени сокове... Мммм.

Коментирай

hhhhhhhh

преди 3 години

'ма то си е нейна работа. Потърсете инфо какво се случва с убиецът на Милен Цветков или колко данъци са платили курвите Мо Валериев, джуджетата Мария и Миг Каканаш, Ни Лойното - оставете жената да си живее живота спокойно и да се занимава с готварство и менажиране на ресторанти.

Коментирай

ВЕГАН до Фигаро

преди 3 години

Благодаря ти, някои вегани си позволяват 2/3/4 пъти годишно месо от домашено теленце, но да ми тече вътре кръвчица при мидиум реър не съм фенка. Ако ще ям месо да е някой истински био хамон, напълно сурово и сушено месо.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.