Шефът на Концертна дирекция на смъртния си одър: Лили Иванова е много, много лош човек!

https://hotarena.net/laifstail/shefat-na-koncertna-direkciia-na-smartniia-si-odar-lili-ivanova-e-mnogo-mnogo-losh-chovek HotArena.net
Шефът на Концертна дирекция на смъртния си одър: Лили Иванова е много, много лош човек!
Дългогодишният шеф на Концертна дирекция Зафир Николов е издъхнал в неделя, узна HotArena.


Тъжната вест обяви илюзионистът Боби Шоу. \"Напусна ни завинаги доайенът на вариететното и музикалното изкуство Зафир Николов. Сбогом, началник\", написа фокусникът. Николов трябваше да празнува 80-ти юбилей тази година. Той ръководи концертния живот у нас от 1986 до 2000 година. Преди да издъхне, Зафир разкри част от тайните на естрадата в интервю за Блиц.


\"Лили Иванова може да е много голяма певица, но е много много лош човек и много пъти го е доказвала. В средата на 80-те  нашата дирекция й направи концерт в зала Универсиада. Изпълняваме всичките й капризи. Правим й специално озвучаване в залата от студиото на радиото. Всичко, което иска. Всичко е супер. Най-доброто за времето си. 


Обаждат ми се обаче и викат, виж сега как стоят нещата. Тя си е сложила едни такива камери за снимане на филм. Това го няма в договора. Ние се договаряме за концерт, плащаме й наема за залата, суперхонорара, плащаме билетите на държавата и т.н. Платили сме и осигурили всичко, а тя ще си прави цял филм. В договора не пише, че ще се прави филм, значи ще се включи и клауза за някакъв дял, участие от наша страна, щом е така. А, вика Лили, директорът на популярни филми да плати! Да, ама няма такова нещо в договора, моето момиче! Ти ще си направиш своето, но утре като дойдат разни проверки и ме питат защо не си упражнил контрол и си ощетил държавата, какво ще им кажа, кой ще плати глобите тогава. \"Ти си престъпник, престъпник... Ти си един престъпник\", съскаше и се задъхваше от злоба по телефона Лили. Та това е тя\", разказва Зафир Николов, пише Телеграф


Който не пропуска да разкаже и за друга прима на естрадата. \"Ами синята Богдана Карадочева? Омъжи се за сина на величието Лъчезар Аврамов, но откъде й е наследството? От баща й фабриканта? Убиха го в лагера край Ловеч. Майка й остана сама с бебето и се хвана с малкия художник Георги Павлов-Павлето. От там е и наследството й. Може и нещо от буржоазния си баща, дето го убиха, да е наследила, ама то е малко, незначително.\". 

10 Коментара

George1

преди 3 години

Всеки знае че мумията е гадина.

Коментирай

Една

преди 3 години

От малка не мога да я понасям тази бабишкера, виенето и. Прародителката на чалгарките, музика в стил "просташки маси". Излъчването и е неприятно, има наистина нещо злобно и лошо в нея, а и не за първи път чувам подобни неща.

Коментирай

Ах,

преди 3 години

Бог да го прости шефът на концертна дирекция. Колко долно е да се тиражира тук нещо което може би е казал през годините за Лили Иванова, а може би не, това ли е важно? Не е е...важно е, че великата и недостижима Лили за пореден път е изкарана чудовище, а желаещи ехидно и злобно да злорадстват се накачулиха. Как не разбрахте, че Лили е вечна с божествения си талант и не е интересно какъв характер има ! Другите народи уважават 8 ценят творците си!

Коментирай

От римско време

преди 3 години

За мъртвите или добро или нищо...

Коментирай

Кака Пена

преди 3 години

Невероятен човек и професионалист! Светъл ти път, Зафире!

Коментирай

Кака Пена

преди 3 години

Невероятен човек и професионалист! Светъл ти път, Зафире!

Коментирай

Руслан

преди 3 години

Концертна дирекция си беше държавната цензура. Колко съдби са унищожени от нея...

Коментирай

а бе,

преди 3 години

Много е грозно на смъртния си одър да оплюваш когото и да било.

Коментирай

Клюкарката

преди 3 години

А бе ,той си обичаше да ръси "шушу-мушу" като всяка от нас...и на млади и на стари години...Но щом само това е запомнил преди края си за Лили Иванова, Бог да го съди.

Коментирай

Цензурата

преди 3 години

Руслане беше здравословна и се отнасяше най-вече до художествените стойности и качества на изпълнители и творци. Понеже няма как да се мине без КРИТЕРИЙ...за качество, както за всяко производство. А сега...всеки, който се събуди сутрин и реши, че е надарен с талант, като намери едни парички и се натрапва на всички.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.