Шофьори разкриха: Ето как в центрове за гуми Диана МАМЯТ! Скандална схема с уж криви джанти (Вижте)

4656
06 Юни 2018, 10:13


Центрове за гуми Диана мамят по най-брутален начин своите клиенти. Типично по български майсторите нагло лъжат хората, които им се доверяват. Вижте разказа на един от потърпевшите попаднал в сервиза на фирмата на  Ботевградско Шосе.

Един въпрос към управата на Центрове за гуми Диана и по-конкретно сервиза им на Ботевградско Шосе.  Намирате ли за коректна бизнес практика служителите ви най-нагло да лъжат клиентите, че са им криви джантите и буквално да ги изнудват за изправяне на всичките 4-ри броя? И това при положение, че току що си купил 4 нови гуми и си платил монтаж и баланс и си занесъл изчистени и проверени джанти? Случката се разиграва на 04.06.2018 (вчера) в около 18:00 часа, както казах в сервизния център на Ботевградско Шосе.

Спирам на паркинга, влизам в магазина и чинно си плащам 4 нови гуми, които бях проверил предварително, че имат налични. Казвам, че нося джанти и искам да се монтират и сложат на колата, плащам си монтажа и баланса и излизам отвън при момчетата от сервиза.

Въпросният хубостник от снимката вади джантите от багажника, носи ги вътре и буквално веднага излиза и гордо заявява - тия джанти са супер криви! Аз, леко изненадан (при положение, че съм ги проверил когато изхвърлих старите гуми от тях) - казвам ок, нека да ги видим на машината. Влизаме вътре, младежа ги реди една след друга и - пълен шок - джантите направо играят казачок. На всяка една борда им дава отклонение по над сантиметър и цялото колело се клати. Аз съм потресен, как е възможно, до последно съм ги карал и нищо да не усетя.

Казва ми - можем да ги изправим и аз с неохота се съгласявам, все още не вярвайки какво съм видял. Слагат ги на другата машина за изправяне и О, Чудо, борда не помръдва грам. Натискат с хидравличния крик по 1-2 пъти лекичко тук там и за няма и 3 минути ми "изправиха" и 4-те джанти. Леко изнервен, почнах да се усещам че ме пързалят и директно ги питах, как така на едната машина играеха безобразно, а на другата хич? От там вече се почна едно хълцане и мънкане и няма да преразказвам скандала, който последва.

Каква е схемата - на първата машина имаше сложена една подложка на самата главина, която не позволява джантата да легне плътно. Съответно като я стегнат с конуса - цялото колело е застанало на криво и съответно играе безобразно. В последствие, разбира се подложката беше махната, а аз в учудването си не се усетих на момента.

Беше ми отказано да видя записа от камерата, тъй като "сега в края на деня не можело, да съм дойдел утре в 9". "Като ми свидело да си платя за изправянето, да съм си платил само за 2 броя, айде от тях да минело". "Машината не се виждала от камерата и за това нямало какво да направят", въпреки, че въпросната камера гледа точно на там, и какви ли още глупости не изслушах. Няма да коментирам и факта, че се трябваше изрично да ги гоня да не развиват и завиват сектретните болтове с гайковерта, а на ръка.

И пак питам, уважаеми Центрове за гуми Диана - според вас нормално ли е толкова нагло да лъжете клиентите си и смятате ли да вземете мерки срещу въпросните служители, рушащи реномето на фирмата Ви? В цялата схема освен работниците в сервиза е и търговеца от магазина, който откровено се опита да прикрие схемата. Имате записи от камери, знае се кои служители са били на смяна по това време, чудно ми е ще има ли реакция от Ваша страна? Мога да предоставя и фактурата за покупката ако е нужно.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди 11 месеца
0
Тук лъжат за колите, в клиничните лаборатории лъжат за резултатите. В зависимост от това какви лекарства са "препоръчани" от дистрибуторите да се изписват, започват едни лъжливи кръвни резултати . Това, че ти месеци наред живееш в ужас не ги интересува. Поискаш ли да се повторят резултатите - не можело. Трябва половин година да вземат лекарството и чак тогава ще се разберяло дали си се излекувал. Ако се усетиш или пожелаеш да си платиш в друга лаборатория разбираш как са те премятали на върбата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Виктория
преди 11 месеца
0
Егати измамниците
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени