Шок! Цеци Красимирова се развежда?

https://hotarena.net/laifstail/shok-ceci-krasimirova-se-razvejda HotArena.net
Шок! Цеци Красимирова се развежда?

Цеци Красимирова разпуска сама по родното Черноморие, но без своя американски съпруг милионер, с когото вдигнаха пищна сватба тази година. Това породи слухове, че двамата не са в добри отношения и в скоро време нищо чудно да чуем новината за … развод, узна HotArena.

 

Само по татуировки и изрязан бански, брюнетката тези дни събира слънчеви лъчи на плажа при къмпинг „Арапя“. По-голямата част от времето си обаче брюнетката прекара в тузарско заведение край морето. Фаталната манекенка пази стройна фигура, като се храни единствено със свежи салати и набляга на повече течности и фрешове.

 

Направи впечатление, че Красимирова избягва да пие алкохол, докато стои на плажното барче. Единствено си позволява по чаша изстудено бяло вино на ден, писа „България Днес“.

 

Цеци бе разпозната от други летовници, но никой не поспя да я притеснява или заговаря. Компания й правят единствено няколко нейни приятели.

 

Красимирова наскоро се завърна от своя меден месец. Тя и Майкъл Струмейтис заминаха по екзотични дестинации само ден след грандиозната сватба. Новоизлюпеното семейство бе на остров Фиджи, а през юли Цеци показа снимки и от синьото Карибско море.

 

Вероятно сега Цеци е решила да си почине от семейния живот, връщайки се сама в България. Или пък нещата между тях са много по-сериозни и са пред раздяла?

8 Коментара

ммм

преди 4 години

Никой не посмял да я заговаря!!! Хахахаа! И чий ще го диря да заговарям тоя дърт караконджул...

Коментирай

Наталия

преди 4 години

Какво пък толкова страшно ще стане ако се разведат? Цеци ще вземе половината собственост на американеца, защото й се полага. Той и без това няма нужда от тези милиони, а и лесно ще си изкара още. Моя близка приятелка се върна преди 5-6 месеца от Белгия, където се разведе с един чужденец. Продаде някакви негови боклуци и сега има много апетитна сума след развода.

Коментирай

е

преди 4 години

Едва ли. Просто тя си живее живот на милионерша - почивки nonstop, лукс, тук-таме малко фитнес и тренировки, че да поддържа форма, скука голяма :)) ....а той си има бизнес ангажименти, няма време за постоянни глезотии.

Коментирай

Йо

преди 4 години

НаСралия, всички разбрахме, че си к*рва :)

Коментирай

Вики

преди 4 години

И как ще му вземе той да не паднал от небето тази дърта циганка грозна ако не е този глупак трябваше да мие кенефите в Испания проста необразована селяндура

Коментирай

ммм

преди 4 години

А дали ще вземе? В правото има доста широко отворени врати за измъкване от златотърсачки!

Коментирай

о

преди 4 години

Като беше млада беше много хубава ли? Явно печели мъжете единствено с историите за миналото си и с манекенският си стаж - на всеки мъж му ласкае егото да мисли, че е с гангстерска любовница и манекенка, макар и бивша. Имаш ли ръст, слаба ли си - влизаш в манекенските среди. Оттам нататък е лесно явно, защото вече мъжете винаги ще се редят на опашка за теб, както и да изглеждаш в главата, стига да не се излагаш твърде като отвориш уста.

Коментирай

Наталия

преди 4 години

Но не мие кенефите в Испания, а се пече на Арапя. Колкото и да я обиждаш е много по-образована и интелигентна отколкото ти намекваш, очевидно е по резултата. Може би говориш за себе си, а не за Цеци? Ако е така, извини ме, разбрала съм погрешно. Защото не виждам как красива, успяла и предприемчива жена с милионер за съпруг е "проста необразована селяндурка" и "дърта циганка грозна"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.