ШОК! Глория преди пластичните операции

https://hotarena.net/pod-pricel/shok-gloriia-predi-plastichnite-operacii HotArena.net
ШОК! Глория преди пластичните операции
Примата на фолка Глория съвсем скоро стана баба, но въпреки това не се дава на по-младите си колежки. Русчуклийката твърди, че има само една пластична операция – импланти в бюста, но „Уикенд” разполага с малко по-различна информация, а и снимките от не толкова далечното минало показват друго.

Фотоси на 47-годишната певица отпреди 20 години ясно показват колко се е променила тя. На ретро кадрите Глория е все още просто Галина Иванова Пенева от Русе и е видимо пухкава. Според слуховете, изпълнителката на „Крепост” първо е махнала 2 от плаващите си ребра и затова се хвали с тази тънка талия. Макар Глория да твърди, че извивките на тялото й са ген, фактите говорят друго. Майката на примата на фолка е доста красива и поддържана жена, но определено не е слаба и с талия на оса, нито пък дъщеря й Симона може да се похвали с мини пропорции, дори обратното. 24-годишна щерка на фолк дивата от години се бори с килограмите, защото е едра, а след раждането на бебето си Галина е копие на майка си от дебелия й период. Глория пък успява да поддържа заветните 52-53 килограма с големи лишения и диети. Всяка година тя ходи на 14-дневен детокс курс при прословутата д-р Емилова. Все пак се смята, че на помощ за тънката талия се е отзовал опитен хирург, който е извадил плаващите ребра на суетната певица.

Старите фотоси доказва, че носът на звездата е по-камбест, формата на лицето й също е променена. Брадичката й видимо е по-издадена напред, което прави лицето й с по-ярко изразени черти. Много холивудски звезди с малка брадичка също са се подлагали на подобна операция именно за да изглеждат по-изразителни. Поставят се импланти в брадичка, или т.нар. филъри, какъвто най-вероятно е случаят с Глория.

Промени има и в бюста и в скулите на изпълнителката. Бръчките се прикриват с ботокс, а трансформациите са огромни. Все пак не може да се отрече, че близо 50-годишната певица в тялото изглежда много по-добре от много 20-годишни девойки. Въпреки многобройните си корекции, тя все още не е изгубила идентичността си и не се е обезобразила. Колежките й Алисия, Яница и Лидия имат извънземен вид, а Галена и Преслава също вървят към обезобразяване.

8 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Сега като ги гледате тези снимки разбирате ли, защо Баба Гло стана Баба Гло мноооого преди да ѝ се роди внучето?

Коментирай

е

преди 3 години

Никакъв шок не е за тези които сме живели през 90те и си я гледахме и слушахме тогава. А тя, следвайки налаганото от медиите започна да се стреми към нереално физическо съвършенство. И успява. Едновременно с това хубавите песни изчезнаха.

Коментирай

Нели

преди 3 години

Super си беше за времето, израснахме с нейните песни Винаги е била красива...

Коментирай

Антония

преди 3 години

Помним и участието й в Music Idol, до Йорданка Христова не изглеждаше много по-млада.

Коментирай

11

преди 3 години

Ма какъв шок ви гони, хот арена....жената си е красива и преди и сега и това ,че има воля да гладува и е слаба, а вие сънувате извадени ребра си е друго....Симона Загорова била пухкава....момичето е супер красиво, възпитано, какво общо има слабостта с красотата...един тон народ е слаб и грозен....

Коментирай

да

преди 3 години

Абсолютно точно.Лично аз не слушам и не гледам чалга та не следя репертоара и,но людете от този жанр медиите непрекъснато ги натрапват та няма начин да не се вижда и да се прецени как се променят през годините.А това да се съпоставя снимки отпреди 20 г. с настоящи е направо смешно и жалко.Всеки човек се променя с годините.И всеки може да го види като погледне себе си в огледалото и снимките си отпреди години.И Глория се е променила,но не гротескно като болшенството нейни колежки.Похвална е волята и да поддържа подходящ за нея режим на хранене което се вижда от страхотното и тяло.

Коментирай

Анонимен

преди 3 години

Пластичните операции не са успели да ѝ премахнат селското излъчване. Като питка е милата!

Коментирай

////

преди 3 години

Гледайки снимката на Глория на младини виждам дъщеря и Симона. Абсолютно копие, нос ,устни ,пухкавост,цялостно излъчване.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.