Щерка оплоди майка си

28 Август 2023, 12:00


Деца правят деца

Презервативите на татко надупчва непослушно момиченце и се сдобива със сестричка, пише България Днес.

Млада американка, представяща се само с първото си име Кийли, обявява в социалните мрежи, че е деен участник в създаването на сестра си Сам. Кийли, която е в началото на 30-те, преди 26 години се промъква в спалнята на мама и татко. Заедно с гостуваща приятелка те тарашат чекмеджетата на нощните шкафчета и намират „лъскави кутии“. В тях има гумички, а гостенката обяснява на Кийли за какво служат те. Майка им с целия си акъл си е оставила плетката върху шкафчето. Кийли взима една кука и надупчва пакетчетата.

Тя запазва пълно мълчание и си признава чак сега – по случай 25-ия рожден ден на по-малката си сестра Сам. Тя обяснява какво е сторила във видеоклип и казва: „Много съжалявам, мамо. Но в същото време не съжалявам, защото Сам е тук“.

Няколко месеца след пакостта майка й съобщава тържествено, че ще има братче или сестричка. После се обръща към бащата и казва: „Само не разбирам как, нали уж много внимавахме. Тогава на Кийли й светва какво е сторила. Но само се изчервява и си затрайва. Сестра й Сам е леко шокирана след признанието“, пише „Дейли мейл“. Родителите й, напротив – приемат пакостта със смях и се радват, че са благословени с две дъщери.        
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени