Щерката на Глория залюби ченге

https://hotarena.net/laifstail/shterkata-na-gloriia-zaliubi-chenge HotArena.net
Щерката на Глория залюби ченге

Полицай залюби Симона Загорова. Момчето успяло да омае бързо младата певица, която хлътнал до уши по избраника си, дочу HotArena.

Загорова е обсебена от половинката си. Тя не може да издържи и ден, без да го види, макар че не излиза от дома си. Симона и гаджето и са заедно от няколко месеца. Въпреки че в момента се разделени от карантината, Симона и приятелят й се виждат всеки ден в интернет.

Точно в една от социалните мрежи Симона призна че има гадже. \"Любов по време на карантина\", написа Симона, като сподели снимка как говори с гаджето. \"Обичам те\", отвърна избраникът.

Младежът пленил сърцето на младата певица се казва Даниел Милушев. Работи в МВР от няколко години. Той е малко по-възрастен от щерката на Глория. Двойката се запознава в обща компания. Любовта им не пламва веднага. Когато се запознават, Симона още страда да по бившия си - Симеон.

Даниел успява да извади щерката на Глория от самотата. Само няколко седмици са нужни на Симона да забрави напълно за бившия си. Тя отново е на крилете на любовта, пише „България Днес”.

11 Коментара

George1

преди 4 години

Без грим е като вълк. Ужас.

Коментирай

Иво

преди 4 години

Много естествена, красива и възпитана! Не вярвах, че ще го кажа, но браво Глория , че си отгледала такава дъщеря, която ме плени в "Черешката на тортата" . За разлика от майка си, не е надменна, личи си колко е добродушна.

Коментирай

:)

преди 4 години

Изобщо не е естествена, цялата е омазана в грим! Надута и превзета като майка си! Не вярвайте на лицето, което представя в медиите, в реалният живот е изключително неприятна като личност!

Коментирай

....

преди 4 години

Въпреки името,видно младежа е с африкански или близкоизточен произход,поне на тази снимка изглежда така.

Коментирай

бееее,

преди 4 години

И вчера пускахте това материалче.

Коментирай

Гнус

преди 4 години

Мега неприятна не поддържана лигла

Коментирай

Дебела трътка

преди 4 години

Като мама !

Коментирай

Айтен

преди 4 години

Чудно ми е как майка и е разрешила да се вижда с човек от простолюдието и то полицай с 800лв.заплата. Тоя не е лъжица за нейната уста. Просто не ми се вярва да си прежали детето и да я остави да си излиза с такива, че тя ще иска някой мамин глезан със солиден бизнес и пари човек от техния ранг и за тяхната черга. Тоя няма как се върже в обстановката просто е аут от сега така ги виждам аз нещата и изказвам мнение гласно.

Коментирай

Нели

преди 4 години

Тя и на обработената горе снимка е като извънземно

Коментирай

Старши Комисар

преди 4 години

Палавото ни момче само да не влезне в леглото на МАЙКА и, че после ще има Орги

Коментирай

Ужасна свиня

преди 4 години

Вярно е - очите са и на слепоочията, а лицето и е дълго като на кон! За тънката устичка и резците, които ползва за зъби - без коментар!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.