Щерката на Мутафова ще съди бивш министър

https://hotarena.net/skandali/shterkata-na-mutafova-shte-sadi-bivsh-ministar HotArena.net
Щерката на Мутафова ще съди бивш министър

Мария Грубешлиева – дъщерята на великата Стоянка Мутафова – ще заведе иск срещу актьора и бивш министър на културата Рашко Младенов. Искът ще е не само срещу него, но и срещу съпругата му Милена Нейова, пише в. „Ретро”.

Причината за недоволството на Муки е появата на биографична книга за майка й, която е дело на Нейова.

Съпругата на Младенов не само че е използвала името на Мутафова, но го е направила без да се допита до нейната единствена наследничка.

В същото време – томът се появява едновременно с книгата, която Грубешлива е написала за майка си – „Добър вечер, столетие мое”, допълва изданието.

В личната си страница във Фейсбук Муки споделя цитат от Наказателния кодекс. Той ще бъде приложен спрямо всеки, които се гаври с паметта на майка й.

В слчуая тя визира семейството на министъра. И разказва, че съпругата му никога не е познавала и не е била близка със Стоянка.

Самият Младенов бил в топли отношения с актрисата. Именно това подлъгало Мутафова да му разкаже интересни моменти от живота си. По-късно те намерили изражение в книгата на Нейова. Но това станало без съгласието и знанието на дъщеря й.

За което тя е готова да се бори и защитава дори в съда.

2 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Ей, цял живот да лежиш на родителите си и да продължаваш да го правиш и след смъртта им под предтекст, че уж им пазиш паметта. Срам!

Коментирай

....

преди 3 години

Да,така е, но и семейството, позволило си да издаде книга за Стоянка, без разрешението на наследничката и, също не е право. Не е и честно спрямо читателите съпругата на господин Младенов да пише книга за човек, когото въобще не познава, а само е чула от мъжа си някоя и друга история, разказана му от госпожа Мутафова. Намерили начин да печелят!...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.