Щур скандал между Киркоров и Зеленски! Певецът насмете украинския президент, ето защо

11 Януари 2023, 14:00


Лют скандал избухна между президента на Украйна Володмир Зеленски и певеца Филип Киркоров. Роденият във Варна изпълнител влезе списъка със санкции заедно с режисьора Никита Михалков и още 117 руски знаменитости, като неговите песни бяха забранени да звучат на територията на страната.

За да му отговори, Филип Киркоров извади от богатия си архив стар видеоклип, в който бъдещият държавен глава участва като актьор. Той е по песента "Просто подари“, в която пее: „Ще предизвикам целия свят на война. И ще се върна с победа".

Забраната на Филип Киркоров е разпреде лена в 14 точки, сред които се блокират всичките му активи на територията на Украйна, ограничават се търговските му операции, както и пътуванията през страната, лишават го от националните награди, които е получил. Също така му е наложена  забрана за придобиване на собственост, за осъществяване на културен обмен, за получаване на авторски права и други.

Бащата на певеца 90-годишният ветеран на сцената Бедрос, веднага скочи в защита на сина си: ,,Какъв артист е Зеленски? Никакъв артист не е. Петима души се бяха събрали и правеха разни  маймунджилъци по телевизията“, коментира пред „Телеграф" Бедрос Киркоров.

Той няма спомен от снимките на видеото на сина му, в което актуалният президент е участвал. Даже не си спомня и по коя песен е било. Само е видял кадрите, които наследникът му е пуснал в Инстаграм про-фила си с отговора срещу санкциите на Зеленски.

И на двамата Киркорови им е тъжно, че не могат да правят концерти B Украйна. „Филип сега е в Дубай, снима нови клипове и му е мъчно, че не може да се среща със своята украинска публика, която много го обича. Аз също тъгувам. А аз дори бях в първия състав на популярното преди години шоу „Мелодия друзей", в което с Борис Гуджунов представяхме България. Невероятен формат беше, с участници от всички социалистически страни и изнасяхме концерти във всяка столица. Макар да съм на 90, помня имената на всички. Въобще чудесни спомени пазя от Украйна. Иначе нямаме роднини там", сподели още той.

„Имах късмет, че забраниха само песните ми - да, зайче мое, Зеленски", коментира в социалните мрежи и самият Филип Киркоров, зайгравайки се със заглавията на своите песни.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ивана
преди 2 седмици
-1
Браво на Киркоров! Зеленски да смени тениската, че намирисва..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Люси
преди 2 седмици
-9
Кир. Май е лява резба
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ха ха ха
преди 2 седмици
-28
Киркоров не е певец, а палячо с перушина в задника. Зеленски е герой на целия демократичен свят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ядосан
преди 2 седмици
-27
Зелен ски е президент с главна буква а ти си Варненски дришлъо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени