Шушана лае в дома на олигарха с бугатито! Вижте имението му за милиони, в което има 6 кучета и конюшна

https://hotarena.net/laifstail/shushana-lae-v-doma-na-oligarha-s-bugatito-vijte-imenieto-mu-za-milioni-v-koeto-ima-6-kucheta-i-koniushna HotArena.net
Шушана лае в дома на олигарха с бугатито! Вижте имението му за милиони, в което има 6 кучета и конюшна

От сутрин до вечер ултралуксозният дом на Ваньо Алексиев, известен като олигарха с бугатито за 5 милиона, бива огласяван от Шушана, научи HotArena.

 

Но не става въпрос за вселенския чалга хит, а за малко дългокосместо чихуахуа, което Ваньо и жена му отглеждат. Всъщност кученцето със звучно име не е единственият четириног обитател на скъпарската къща. Освен нея има и още 5, които са дребни породи и също впечатляват с наименованията си – Амиго, Бъфи, Чикита, Банди и Грациела, наричана още галено Грация, писа „Галерия“.

 

Всички те се разхождат на свобода из стаите на невероятния палат в Рабарица. Хранят се с най-висококачествена храна, горди собственици са на най-различни аксесоари. Притежават и специален гардероб за дрехи и вещи. Цветелина стриктно следи здравето и теглото на кучетата и ако някое от тях наддаде повече килограми, веднага минава на здравословна диета.

 

Когато някое от животинките има рожден ден, се събират и правят кучешко парти, като всеки гост трябва да занесе подарък на рожденика. Към тези породисти има и три кучета, прибрани от улицата – Пипилота, Малечка и Топчо.

 

Има и два коня, които се радват на собствена конюшна. Те са мъжки и женски и имат роднинска връзка, тъй като се водят майка и син. Майката се казва Калинда, а синът One in a million.

 

Имотът на Алексиев е разположен върху собствен парк от 14 декара, а в двора има голям басейн и стопанска сграда, която се състои от канцелария, преддверие и склад. Самата къща е с площ 568 кв. метра и е на два етажа. На първия са разположени дневната, кухнята, трапезарията, кинозалата, джакузито, котелно помещение и огромен гараж, който има топла връзка с къщата.

 

На втория етаж са разположени 4 спални, няколко бани и тераси, кабинет и емпоре. Обзавеждането е в стил парвенюшки кич – почти всичко е от мрамор, като преобладаващи  цветове са бялото, черното и сивото. Почти във всяко кътче от дома има лунички, които светят в различни цветове и придават леко дискотечна атмосфера на натруфеното обзавеждане на Ваньо Алексиев.

12 Коментара

Nap

преди 5 години

Nqkoi da ide ot NAP na proverka na Vuicho Vanio

Коментирай

Лудост

преди 5 години

Спрете се бе хора оставете човека на мира, какво толкова намирате за интересно в живота му. Имал къща и кола за милиони, гадже проститутка, пластични операции, чука се с мъже, бил си правил дори операция на члена и какво ли още не. Това си е неговия живот, неговите пари и ще си прави каквото си поиска. И аз да имах неговите милиони щях да си купя и по-голяма къща и по-скъпа кола ако съществува такава. Единствено не бих спал с мъже, но това е личен избор. И между другото Познавам Лъчезар неговия интимен приятел и мога да кажа, че е много готин и точен, а какво повече от това....

Коментирай

Ебач

преди 5 години

Е как да го оставят като си плаща за тия кухи статии. А за любовта му към мъжете е всеизвестен факт. И с годините започва да прилича на луда леля. Тези неща с пари не се лекуват и купуват.

Коментирай

На кой му пука за помярите на Ваньо Алексиев ?

преди 5 години

Една седмица тежко разстройство на бялата мебел всички вкупом

Коментирай

СЕ-ЛЯ-НИ

преди 5 години

Бесни селяни със селски кучета и още по-селски имена Биполярен бисексуален джендър с жената-мъж Цвета за която се предполага и че под полата и може да изпадне напръщял пенис Кич до безобразие и на кого се хвалите с тия статии на кого се доказвате да ви видят че сте от голямото добро утро може да имате много пари но КЛАСА НЕ!!!

Коментирай

унион

преди 5 години

не човек , а аватар

Коментирай

123

преди 5 години

Определено прилича на извратеняк с комплекси, фобии и странности, неприятно излъчване, вероятно е садо мазо гнус накаква с афинитет да унижава жени

Коментирай

Ей тия ебаха мамата на държавата!

преди 5 години

Чалгализация!И това ни е випа,това е примера на подрастващите е млади момичета като пораснете ще си хванете 30 години по-стар ще ви направи пластични операции ще ви почуква с дъртия мъндъл колкото може ще ви купи ,кучета ,кола ,цици ,екстеншъни ,нос и каквото там се сетите ще се молите в близките години да не пукне от виагра за да има от къде да ви идват месечните издръжки и така докато не ви замени или не пукне после като пукне никой няма да ви иска щото пари вече няма да имате и отделно най-хубавите ви години за създаване на семейство ще са минали а и всички ще знаят на кой мъндала сте смукали и ще си знаят че сте курвичка.Та така много като тая вече плакаха,и тепърва ще плачат !

Коментирай

Xaxax

преди 5 години

Toq e izveretrnqk psihopat kak moje da si pravi takaiva operazia nali ebe maje toq izvraten kat stane na 100 gldini 6te izglejda o6te po izvraten za men toq 4ovek e psihopta bolen

Коментирай

Дино

преди 5 години

Съвременната приказка за “Пепеляшка” само дето принца е дядо на 60 принцесата куха лейка от дълбоката провинция и кучето Шушана :Д Само тази информация ми е достатъчна да прочета и всичко е ясно :Д Такива примитиви носовете им не виждат по-далеч от Мегами и Филип Плейн. Моника Валериева как още не го е оправила този красив принц това се питам аз?

Коментирай

Светлана

преди 5 години

Няма за какво да им завиждате - нищо нямат ... деца нямат !

Коментирай

Ваньо педераса

преди 5 години

и аз се чудя защо Цветелина посещава Кулагин а той всеки път я прави на грозна маймуна даже клип имаше как я гримира без грим направо могат да ви паднат чинетата ако я видите в ютуб я има грозотията но сега започвам да подозирам че всъщност Кулагин се ебе с Ваньо тия са някои садомазохисти Цветелина си слага латексови черни курове и ебе Ваньо а после Ваньо ебе Кулагин има нещо много гнило в тая посока не случайно са си дружки а и проститутката Кан Христова кажи ми кои са ти приятелите да ти кажа кой си!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.