Сияна Йорданова: Връщам короната на „Мисис Баба“

09 Август 2023, 15:00


След разговора ми с организаторката на конкурса Меги Савова бях толкова разстроена, че се разплаках


Сияна Йорданова, която бе избрана за Мисис Баба през януари тази година, едва ли е очаквала, че само седем месеца по-късно тази титла ще й донесе толкова главоболия. Варненката бе забъркана в скандал, предизвикан от организаторката на конкурса Меги Савова. Притежателката на марката „Мисис Баба“ обвини Сияна, че се е явила на своя глава на конкурса „Елит трансконтинентал Европа“ в Унгария, без да я информира. За нея било предвидено да участва на съвсем друг форум, който се провежда в Гибралтар. Но тъй като варненката била подписала декларация и не спазила поставените условия - по тази причина й се отнема титлата. Самата Савова твърди, че Сияна просто си е търсила „своите пет минути слава“ и тя й ги била дала през януари, когато я удостоила с „Мисис Баба“. Потърсихме за коментар носителката на титлата, за да разберем дали е готова да върне короната и успя ли все пак да се зарадва на успеха, който постигна в Унгария?

„Явих се на конкурса и бях щастлива от това, което ми се случи в Будапеща - призна Сияна. - Сама си финансирах участието и спечелих първото място в една от четирите категории - „45+“. Горда съм и че мои картини участваха в благотворителен търг и бяха откупени. Но когато се прибрах в България, още на летището г-жа Меги Савова ми се обади по телефона. Говорих с нея близо час, независимо че ме чакаха репортери от Нова телевизия за интервю. Те стояха отстрани, докато разговарях в колата. Бях толкова разстроена от казаното от г-жа Савова, че се разплаках. Почти целият ни разговор беше неин монолог. Но не искам да я цитирам. Въобще не очаквах такава реакция от нея. Повярвайте ми, не съм си търсила „моите 5 минути слава“, както твърди тя. Г-жа Савова ми даде право на избор да реша какво да правя и коя корона да избера - тази на „Мисис Баба“ или другата, от конкурса „Елит трансконтинентал Европа“, получена в Унгария. Й аз взех моето решение. Щом някой смята, че не заслужавам короната на „Мисис Баба“, ще я върна. Без нея аз няма да стана различен човек. Нямам никакво желание да водя битки. Аз съм миролюбива и мога да кажа, че по никакъв начин не омаловажавам това, което прави г-жа Савова, и усилията й, които полага за пострадалите жени от домашно насилие. Но трябва да уточня още нещо - нямам договор с г-жа Меги Савова и на мен не ми е разяснено какво мога и какво не мога. Що се отнася до тази декларация, за която тя твърди, възможно е в суматохата преди конкурса „Мисис Баба“ да съм я подписала. Но наистина не помня. Дори не знаех, че ще се явявам на световен конкурс в Гибралтар. Разбрах го едва когато г-жа Савова ми се обади по телефона на летището.“

Сега Сияна се е отдала изцяло на своето любимо занимание - рисуването и ваенето на скулптури. Предстои й да се яви на световен конкурс в Атланта, САЩ, където ще представи Европа. Надява се да намери и нужните средства за участието си, защото ще са й необходими спонсори, пише Филтър.

А у нас пък на нейно място ще се избира нова Мисис Баба. Дано само над главата й не надвиснат черни облаци...Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иво
преди месец
0
Айдеее....свърши 5-минутната слава...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Конкурс
преди месец
0
Как може толкова гпротивна и дебела жена да организира конкурси за красота?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Fen
преди месец
0
Gadno, mnogo gadno!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
0
Защо занимавате аудиторията с глупотии.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени