Силвия Петкова няма приятели

01 Август 2023, 11:00


„Международен ден на приятелството! Ето ги моите! Иначе се оказва, че пръстите на едната ми ръка са много, сега изброявайки истинските“, откровеничи в мрежите Силвия Петкова.

„Наскоро се заговорих с едни по-възрастни от мен хора относно приятелите и попитах на колко рождени дни искрено биха присъствали сега на по 60-70 години – отговориха на над 30… стана ми мъчно за мен, честно казано. Аз нямам и 5“, допълни филмовата актриса от сериала „Пътят на честта“. Но червенокоската не пропусна и да зарази феновете с малко позитивизъм: „Но после се сетих, че всъщност имам 30 години, за да изградя стабилни и верни приятелства“.  
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 месеца
0
Тези които имат много ''приятели'' нямат нито един истински такъв. Приятелство трудно се гради и лесно се руши.Истинското приятелство е това което е оцеляло през доста натрупани години,не от днес за утре или за няколко месеца.Това са просто познанства.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
MHM
преди 2 месеца
0
Приятели в нужда и за маса имам стотици. Но приятел, който да ми помогне, когато аз съм в нужда имам един/ двама. Така, че не е сама дамата в липсата си на честни и откровени взаимоотношения. Така е този меркантилен свят , в който се толерират далаверите, познанствата и финансовото състояние. Ако имам късмет и аз ще срещна добри и искрени хора, ако не, поне няма се обграждам с нагаждачи. Не съжалявам за нищо. Ако случайно нещо се разчувствам си промням всичките предателсва , които са ми скроили хора, на които съм имала голямо доверие
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени