Силвия Петкова се вайка! Потрошиха й колата

https://hotarena.net/az-jenata/silviia-petkova-se-vaika-potroshiha-i-kolata HotArena.net
Силвия Петкова се вайка! Потрошиха й колата

Със счупено предно стъкло. Така актрисата Силвия Петкова намери паркираната си кола.

 

Звездата от „Пътят на честта“ публикува кадри от инцидента в социалния си профил. Става ясно, че от съседната сграда паднала тухла върху автомобила й.

 

„Какво се прави в този случай? Как да си ползвам стикерите за гражданска, технически и зона повторно? Някой ако има опит - да споделя!“ - вайка се Силвия, но феновете й побързаха да я успокоят, че стикерите й ще бъдат преместени и на новото стъкло, пише \"България Днес\".

3 Коментара

Фигаро

преди 3 години

Собственикът на сгратата, от която е паднала тухлата трябва да ти плати всички щети и според мен от общината трябва да отнесе солена глоба в размер на една трета от стойността на сградата, защото днес кола, а утре човек. И ако не може да си плати глобата в рамките на 2 седмици, конфискация и продажба на търг. Ето тогава ще се научат тези наглеци да се грижат са опасното си имущество.

Коментирай

....

преди 3 години

Писахте го вече това.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Да, но в друга връзка. В България само с шамари ще се вкарват хората в правия път.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.