Симона Загорова иска на „Евровизия“: Имам готово парче, което пазя за конкурса

https://hotarena.net/laifstail/simona-zagorova-iska-na-evroviziia-imam-gotovo-parche-koeto-pazia-za-konkursa HotArena.net
Симона Загорова иска на  „Евровизия“: Имам готово парче, което пазя за конкурса

 Амбиция да участва на „Евровизия“ има Симона Загорова, научи HotArena.

Щерката на Глория е твърдо решена да се покаже при целия континент още преди година. Тя създава песен, но през 2019-а България не излъчва участник заради икономически причини.

\"Парчето си е готово. Ще го представя само за конкурс като „Евровизия“.

Преди години имах голямата амбиция да участвам. Не съм се отказала и сега. Искам да отида на „Евровизия“. Песента има огромен потенциал за конкурса. Парчето е специално за мен. Щом преди години нещата не са се получили значи е трябвало така. Смятам, че за всичко си има време и причина да се случи“,
 добавя младата изпълнителка.

Симона често е сравнявана с известната си майка Глория, но това не прави впечатление на Загорова, която е тръгнала по свой път, пише „България Днес“.

\"Казват ми, че приличам на нея. Гласът ми е като на майка ми. Гледам да се развивам по моя начин. Към мен очакванията са завишени заради майка ми, която е постигнала толкова много. Откакто съм се родила, беше ясно, че и аз ще пея. Моето семейство винаги ме е подкрепяло\",  казва Симона.

9 Коментара

ЕУ

преди 3 години

ДРИСЛА . Пълна чалгаджийка без гласови данни дори и замечтала за Евровизия. Нахлни ставате !

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Айде моля ви се да спрем да пращаме фолкаджийски протежета и бащинко и маминко. Имаме толкова много талантливи млади момичета и момчета....

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Проблемът на Симона е, че пее правилно, но това не е достатъчно. В нейния глас няма нищо особено и самата тя има по-слабо излъчване от крайпътен камък.

Коментирай

Тони

преди 3 години

Този кух поглед ........тези патешки устни.....символ на БГ ,,интелектуални чочарки"...айде СПРЕТЕ се малко де...имам предвид всички медии не ни ЗАНИМАВАЙТЕ с ,,каймака на обществото ни"Има мнооого по заслужаващи вашето внимание БГ личности ????

Коментирай

баста

преди 3 години

По свой начин се развивала,но пак чалгарски.Цялата и визия и пози крещи чалгария...

Коментирай

До ЕУ

преди 3 години

Напротив-има гласови данни, но визията й е пошла!

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Може да пее, но това не е достаръчно, а визията и е пошла, защото е отдарала кожата на онова вече "аристократично" същество от Две Могили, което на времето две думи не можеше да каже правилно.

Коментирай

VAMPIR

преди 3 години

Kakaw e tozi ujasen vampir?

Коментирай

Fit

преди 3 години

Като чуя колко много е постигнала майка и, падам от смях. Дива селска пръчка от ранните 90; мутрите си я подхвърляха. Най-изисканата и стилна дама, ти казвам...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.